Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire van türelmed és...

Mennyire van türelmed és kitartásod ha éhes vagy?

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Inkább akkor vagyok bajban ha megkívánnék valamit, de az valamiért nem elérhető
2022. nov. 3. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Tekintve, hogy a vercukor leesesenek egyik tunete a lobbanekonysag, igy nagyon nem vagyok turelmes ehesen. Kitarto pedig hiaba volnek, ha azon jar az agyam, hogy vajon mikor dolok ki.
2022. nov. 3. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Általában nagyon. Képes vagyok manapság kibírni akár 24 órát is úgy, hogy nem ettem semmit és még csak meg sem erőltetem magam. Nyilván nem egészséges, de van hogy megesik.
2022. nov. 3. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Kitartás? Mármint, ahhoz, hogy megálljam hogy bekapjak valamit? Hangulat függő
2022. nov. 3. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Amatőrök... Nálam mindig van egy Snickers 😆
2022. nov. 3. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
Mindig üres gyomorral szoktam dolgozni, mert jóllakottan nem tudok úgy koncentrálni. Rám jó hatással van az éhség.
2022. nov. 3. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon nincs. Katasztrófahelyzethez vezet nálam, ha nem figyelek oda, hogy eleget (és megfelelő ételeket) egyek.
2022. nov. 3. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
64%
Szinte semennyi nincs. Ingerlékeny, türelmetlen és nyűgös is leszek, főleg menstruáció előtti napokban. Szó szerint ölni tudnék olyankor ételért. Van, hogy remegek és azt érzem meghalok, ha nem ehetek. Bár vannak napok, amikor simán bírom, de az ritka.
2022. nov. 3. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
IF (idöszakos böjt) szerint étkezek. Minden nap 20-22 órát nem eszek. Soha nem vagyok éhes, jobban tudok dolgozni, energikusabb vagyok. Ha elkezdek enni, akkor állandóan éhes lennék az inzulinválasz miatt. Így inkább hagyom, hogy az inzulinraktárak kiürüljenek.
2022. nov. 4. 02:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gond nélkül kibírom az éhséget, habár nem szívesen teszem.
2022. nov. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!