Ezek után hogyan viszonyulnátok?
Figyelt kérdés
Tegnap a kiszemeltemmel beszéltem telefonon,és kérdeztem tőle hogy két nap múlva tudunk e beszélni,amite annyit felelt:hogy a párjával mennek kirándulni.Ekkor beidegesedtrm,mert úgy viselkedett velem hogy akart engem,meg úgy is viselkedett velem,meg mindig mondtam neki,ha bármi van,mondja vsgy irja meg nyugodtan2022. okt. 30. 17:33
1/4 anonim válasza:
Hagynám, hiszen iszonyatosan gusztustalan dolog belemászni egy működő kapcsolatba.
2/4 anonim válasza:
Tudtad már hamarabb is, hogy van valakije?
3/4 anonim válasza:
Szintén hagynám. Kiszemeltség ide, vagy oda, van valakije, szóval nem hajtanék rá.
4/4 anonim válasza:
Ezer bocsánat, de nem tudom sajnálni semmilyen szinten az olyan embereket, akik
-tudva kezdenek ki és próbálnak meg fenntartani egy olyan intim jellegű kapcsolatot, amelynek a másik pólusa nem független
-képesek sorban állni egy ilyen kapcsolat sokadik tagjaként és arra várni, hogy majd szólítják őket szükség esetén.
Megérdemled a sorsod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!