Miért baj az, ha gúnyosan fikázok másokat, amikor kipróbálják magukat valamiben, amiben nyilvánvaló, hogy bénák? Ők égetik magukat.
Figyelt kérdés
Gyakran megkapom, hogy miért fikázok másokat, amiért megpróbálnak valamit, amiben ők nem jók. Ha van önismeretem és tudom, hogy nem lennék jó valamiben, bele se vágok. Szerintem nagyon égő és szégyenteljes az,ha valaki belevág egy hobbiba, amiben teljesen béna és csak égeti magát. Látszik, hogy nincs tisztában a képességeivel. Szerintem sokkal beljebb vagyok, ha nem próbálom ki magam semmiben, hanem az önismeret nélkülieket fikázom. Szégyenteljes egy dolog, és azt jelzi, hogy az egójuk elszáll2022. okt. 29. 21:25
11/18 A kérdező kommentje:
Én ha kipróbáltam magam amiben akartam volna, akkor fikáztak, ezért nem is próbáltam tovább, hanem szégyelltem magam.
2022. okt. 29. 22:27
12/18 anonim válasza:
De ne kövesd a téged ért rossz példát, te ne fikázz másokat !
Ne rajtuk állj bosszút!!
13/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a válaszokat.
2022. okt. 29. 22:38
14/18 anonim válasza:
Nem önismereted van, csak egód. Bár gondolom csak virtuálisan mered kiélni magadat és nem a való életben.
Amúgy meg honnan tudod, milyen vagy valamiben, amikor még csak ki sem próbálod? Persze ha mindenben szar vagy, akkor oké. Csak akkor meg végképp kellemetlen másokat megszólni.
15/18 anonim válasza:
Míg ők legalább igyekeznek kipróbálni dolgokat, újítani magukon, addig te csak pofázol, és örömködsz, ami szánalmas tulajdonság:).
16/18 anonim válasza:
Egy tökéletesen tipikus élettelen proli kérdését olvashattuk.
17/18 anonim válasza:
Mert nyomorult vagy, azért. A 2000-es évek végéig állt volna neked a zászló, azóta azért már sokat fejlődött a társadalmi morál.
18/18 anonim válasza:
Nekik meg van a bátorságuk ahhoz, hogy kipróbáljanak valamit, amihez neked nincs meg a bátorságod! Ettől a ponttól kezdődően át is értékelődik, hogy valójában kin lehetne nevetni, gúnyolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!