Van mód arra, hogy kipróbáljam?
(Szerintem nincs, de hátha.)
Olvastam, hogy nagyon erős fájdalomtól elájulunk. Szeretném kipróbálni, hogy nekem hol van a határ. Ezt ki lehet valahogy anélkül, hogy maradandó kárt okoznék magamban?
(A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)
" ujabb önkinzó felesleges ember a világon. "
Nekem úgy tűnik te jóval feleslegesebb vagy az életben, mint a kíváncsi kérdező.
" A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)"
Tedd a mentális betegek kategóriába szerintem.
"mivan? pöcsöd kivan . szerintem állj le de nagyon gyorsan ember mert megtalállak azt kirúgom a te álladat is a helyéről."
Ezt a választ kaptam az intelligens barátunkról. Ő pontosan olyan, aki mindenkit szid maga körül, de közben ő pont úgy viselkedik, mint akit szid. Pontozzátok le, és írjatok rá, h kapja be.
#1 hát az nincs.
#2 nem az önkínzás a cél. Csak kíváncsi vagyok. Csupán a kíváncsiság hajt. Lehet rohadtul megbánom, de akkor is érdekel. És mivel csak kíváncsi vagyok, ezért is fontos, hogy ne okozzon maradandó károsodást. Ha ez nem lehetséges, akkor nem próbálom ki. De ha igen, akkor meg miért ne. Mintha rea lennék kíváncsi, hány percig bírom a víz alatt. Ennyi. Tudni akarom a határaim.
#3 és abból nem lesz baj? Utána?
Ne vesszetek össze. :)
Ez ennyire durva? Hogy erre kíváncsi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!