Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Figyelt kérdés

(Szerintem nincs, de hátha.)

Olvastam, hogy nagyon erős fájdalomtól elájulunk. Szeretném kipróbálni, hogy nekem hol van a határ. Ezt ki lehet valahogy anélkül, hogy maradandó kárt okoznék magamban?

(A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)

2021. jan. 15. 16:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, kérj, meg valakit, hogy erőből tökön rúgjon, ha már annyira fájdalmat akarsz érezni!
2021. jan. 15. 16:41
 2/28 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszem ha kiugrasztod a vállad, a térdet, az iszonyú fájdalommal jár, de ha visszaugrasztod nincs belőle baj. Megnézném, mennyire fogsz sikítani és aztán úgy megbánni, hogy csak na. :D
2021. jan. 15. 16:42
 3/28 anonim ***** válasza:
95%

" ujabb önkinzó felesleges ember a világon. "

Nekem úgy tűnik te jóval feleslegesebb vagy az életben, mint a kíváncsi kérdező.

2021. jan. 15. 16:43
 4/28 anonim ***** válasza:
28%

" A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)"

Tedd a mentális betegek kategóriába szerintem.

2021. jan. 15. 16:46
 5/28 anonim ***** válasza:
68%

"mivan? pöcsöd kivan . szerintem állj le de nagyon gyorsan ember mert megtalállak azt kirúgom a te álladat is a helyéről."

Ezt a választ kaptam az intelligens barátunkról. Ő pontosan olyan, aki mindenkit szid maga körül, de közben ő pont úgy viselkedik, mint akit szid. Pontozzátok le, és írjatok rá, h kapja be.

2021. jan. 15. 16:46
 6/28 anonim ***** válasza:
31%
Most pl. kimehetsz az utcára kesztyű nélkül.
2021. jan. 15. 16:48
 7/28 A kérdező kommentje:

#1 hát az nincs.

#2 nem az önkínzás a cél. Csak kíváncsi vagyok. Csupán a kíváncsiság hajt. Lehet rohadtul megbánom, de akkor is érdekel. És mivel csak kíváncsi vagyok, ezért is fontos, hogy ne okozzon maradandó károsodást. Ha ez nem lehetséges, akkor nem próbálom ki. De ha igen, akkor meg miért ne. Mintha rea lennék kíváncsi, hány percig bírom a víz alatt. Ennyi. Tudni akarom a határaim.

#3 és abból nem lesz baj? Utána?

2021. jan. 15. 16:48
 8/28 A kérdező kommentje:

Ne vesszetek össze. :)

Ez ennyire durva? Hogy erre kíváncsi vagyok?

2021. jan. 15. 16:50
 9/28 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, szerintem inkább verd ki a répád, jobban jársz....
2021. jan. 15. 16:51
 10/28 anonim ***** válasza:
31%
Inkább kényeztesd a gyíkod !
2021. jan. 15. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!