Van mód arra, hogy kipróbáljam?
(Szerintem nincs, de hátha.)
Olvastam, hogy nagyon erős fájdalomtól elájulunk. Szeretném kipróbálni, hogy nekem hol van a határ. Ezt ki lehet valahogy anélkül, hogy maradandó kárt okoznék magamban?
(A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)
Nem tudom lesz e maradandó cucc, nézz utána mik a hatásai.
Nagyon durva h ilyenekre vágysz. A fájdalom az ROSSZ. Érted? Mindenkinek. Iszonyat szar fájdalmat érezni, főleg nagyot, fizikait, szenvedést. Te meg a határodat akarod súrolni, amikor már olyan kegyetlen hogy egyszerűen feladja az elméd és elalszik, mert jobban jársz. Biztos nem tudod mibe fogsz bele, de jó ha kíváncsi vagy. Bár ha isten lennék, először egy kis-közepes fájdalmat adnék neked, hogy ne szenvedj annyira a kis tudatlanságodtól, amiért olyanra vágysz, ami neked rossz, de mégis megértsd, miért nem jó.
Egyszeru.
Tard ki a karod egyenesen, es tartsd ugy ORAKIG.
Amikor mar majdnem leszakad, meg tartsd tovabb
De akkor ezzel az erovel a fajdalommal is ugyanugy leszel, nem gondolod.
Pl. elkezd fajni, meg birod, majd nagyon es egybol abbahagyod.. ergo amugy se birnad sokaig! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!