Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Figyelt kérdés

(Szerintem nincs, de hátha.)

Olvastam, hogy nagyon erős fájdalomtól elájulunk. Szeretném kipróbálni, hogy nekem hol van a határ. Ezt ki lehet valahogy anélkül, hogy maradandó kárt okoznék magamban?

(A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)

2021. jan. 15. 16:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom lesz e maradandó cucc, nézz utána mik a hatásai.

Nagyon durva h ilyenekre vágysz. A fájdalom az ROSSZ. Érted? Mindenkinek. Iszonyat szar fájdalmat érezni, főleg nagyot, fizikait, szenvedést. Te meg a határodat akarod súrolni, amikor már olyan kegyetlen hogy egyszerűen feladja az elméd és elalszik, mert jobban jársz. Biztos nem tudod mibe fogsz bele, de jó ha kíváncsi vagy. Bár ha isten lennék, először egy kis-közepes fájdalmat adnék neked, hogy ne szenvedj annyira a kis tudatlanságodtól, amiért olyanra vágysz, ami neked rossz, de mégis megértsd, miért nem jó.

2021. jan. 15. 17:06
 12/28 anonim ***** válasza:
84%
De gyerekek, ha golyói nincsenek, akkor bréje hogy lenne már?
2021. jan. 15. 17:08
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeru.

Tard ki a karod egyenesen, es tartsd ugy ORAKIG.

Amikor mar majdnem leszakad, meg tartsd tovabb

2021. jan. 15. 17:40
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
14: Ezt inkább ne javasold neki, képes és megteszi. Úgymarad a keze és úgy fog kinézni, mint egy tisztelgő náci katonatiszt...
2021. jan. 15. 17:44
 15/28 A kérdező kommentje:
#14 Ja hát az ilyenekkel az a baj, hogy kíváncsiság van, akaraterő meg nincs. Egyszer azt is ki akartam próbálni mennyi idő után esek össze ha plankelek. Aha hát 5 percig nem bírtam, nem hogy összesésig. Az akaraterő nincs, csak kíváncsiság. :D
2021. jan. 15. 17:59
 16/28 anonim ***** válasza:
25%

De akkor ezzel az erovel a fajdalommal is ugyanugy leszel, nem gondolod.

Pl. elkezd fajni, meg birod, majd nagyon es egybol abbahagyod.. ergo amugy se birnad sokaig! 😀

2021. jan. 15. 18:44
 17/28 A kérdező kommentje:
Hát de. Ezért kéne valami olyan, amit gyors megcsinálni, de utána még fáj. (Aminél nem tudok tenni a fájdalom ellen.) És nem csak addig fáj, amíg csinálom.
2021. jan. 15. 18:49
 18/28 anonim ***** válasza:
Otthon csináld, mert egy bizonyos fokú fájdalom után az ember összefssa magát.
2021. jan. 15. 18:58
 19/28 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy otthon, de mit? Eddig van ez avállficamítás, de ahogy néztem, ezt magamnak nem tudom.
2021. jan. 15. 19:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Fizess meg két izomagyút, hogy verjenek meg.
2021. jan. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!