Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Van mód arra, hogy kipróbáljam?

Figyelt kérdés

(Szerintem nincs, de hátha.)

Olvastam, hogy nagyon erős fájdalomtól elájulunk. Szeretném kipróbálni, hogy nekem hol van a határ. Ezt ki lehet valahogy anélkül, hogy maradandó kárt okoznék magamban?

(A kategóriát nem tudtam hová rakjam, végül ez lett.)

2021. jan. 15. 16:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Fejd meg az egyszeműt.
2021. jan. 15. 21:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy ha elájulsz, el is hányod magad jó eséllyel, és bekakálsz? Az utóbbi nem érdekes, de a hányadékodba belefulladsz. Az utcában így halt meg egy asszony.
2021. jan. 15. 21:43
 23/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Erre én is nagyon kíváncsi lennék! (=

17 éves lány vagyok, eddig sajnos még SEMMIM sem fájt soha. :/

Oké, volt néhány kivétel, például egyszer el volt törve a karom, egyszer pedig kivették a mandulámat.

Igaz, hogy fájtak, de nem hogy nem ájultam el, meg csak NEM is sírtam!

És bármikor bevállalnám még egyszer bármelyiket.

Nem értem, hogy miért olyan nagyon rossz dolog a fájdalom.

Legfeljebb az a rossz, ha utána maradandó sérüléssel kell együtt élnem.

Nehányan a tökön rúgást ajanlottátok- de én lány vagyok, nincs is tököm.

Már vertek bottal, de nem fájt, csak ijesztő volt.

Beteg utoljára nyolc évesen voltam, akkor is nevetve szaladgáltam körbe-körbe a lakásban.

Fáradt sem voltam még soha életemben, pedig csak napi három órát alszok és minden nap legalább tizenöt kilométert futok.

Lassan én is kiírok egy kérdést, mert nem tudom megérteni, hogy más emberek hogy a fenébe tudnak olyan hamar rosszul lenni...

Na, akkor velem mi lehet?

Az igazságot írtam le, nem trollkodok!

Kérdező, Neked eddig mi volt a legnagyobb fájdalmad az életben?

2021. jan. 27. 11:49
 24/28 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom. Mert tört már csontom többször is, de már nem emlékszem milyen volt. Hogy mennyire fájt, de el nem ájultam tőle. Aztán egyszer kifordult az egész lábfejem. Akkor nagyon ordítottam, de azért is, mert sokkot kaptam (még kicsi voltam). A fájdalomra itt se emlékszem. Azóta meg kb semmi nem ért. Egyedül a lábujjtörésemre emlékszem, leszakadt a körmöm is hozzá. Hát utána sántítottam, meg sziszegtem egy darabig. De azért az se volt olyan, hogy rosszul legyek. Viszont ezek már mind régen voltak. A hétköznapokban meg mint mondtam kb semmi nem ér. Semmi fájdalom. Maximum legora lépek, vagy bevágom a könyököm, meg görcsölök menstruáciokor. De hát ezek messze vannak a rendes fájdalomtól. Ezért is akartam kipróbálni. Mert van bennem egy félelem, hogy mi lesz, ha történik megint valami és nem tudom kezelni a fájdalmat... Csak nem jött össze, mert nem nagyon merem pl az ujjam se kificamítani, se eltörni, mert nem vagyok hülye, és nem akarom, hogy következménye legyen. Meg magadnak nagyon rossz, ha neked kell csinálni, mert az agyad meg szabadulni akar tőle. Viszont így meg megmarad ez a kíváncsiság.
2021. jan. 27. 12:17
 25/28 anonim ***** válasza:

11:49 vagyok.

Én Téged is beelőztelek. :DD

Én ha legóra lépek, vagy ha menstruálok, nem érzek SEMMIT.

Szó szerint észre sem veszem.

Hidegben is mindig kabát és kesztyű nélkül járok, de nem fázok soha.

A fogszabályzást sem éreztem, ha megvágom, vagy lehorzsolom valamimet, azt sem szoktam észrevenni.

Még sosem volt olyan, hogy ordítottam vagy sokkot kaptam volna a fájdalomtól, pedig a kartörésemnél még csak nyolc éves voltam.

Azt mondják, hogy a szülés fáj a legjobban a világon, de én nem szeretnék gyermeket vállalni több okból sem, a szülésnek pedig kisbaba lesz a "következménye". :D

Meg hát annak maradandó nyoma marad, így hát ez a lehetőség ki van lőve.

Állítólag van egy olyan gép, aminek a segítségével ki lehet próbálni a szülési fájdalmat nőknek és férfiaknak is.

Nem tudom, hogy hol és mennyi pénzért lehet kipróbálni, de engem nagyon érdekelne.

Azért örülök, hogy más is van rajtam kívül, aki legalább részben hasonlóan gondolkozik a testi fájdalomról. :D

A lelki fájdalmat viszont az erős, szívós testem ellenére sem tudom elviselni.

Te lelkileg jól bírod a fájdalmat, szomorúságot, Kérdező?

2021. jan. 27. 14:25
 26/28 A kérdező kommentje:

Hát én azért érzem a fájdalmat, csak mindegyikre máshogy reagálok, de érzem. A papírvágást is érzem. Oké, hogy nem vonaglok tőle a padlón, de érzem. Hogyhogy nem veszed észre, ha lehorszolod a kezed? Akkor azt se veszed észre, ha valaki megsimogatja? Amúgy én se a fájdalomtól kaptam sokkot, hanem attól ahogy kinézett. Azt hittem, ugye mert kicsi voltam, hogy le kell vágni. Ha a fáhdalomtól kaptam volna sokkot, akkor nem lenne értelme ennek a kérdésnek. Nekem fogszabályzóm se volt. Nem tudom milyen.

Amúgy nekem a szomorúsággal nincs bajom. Szóval ha úgy vesszük, azt annyira jól bírom, hogy nem is érzem fájdalomnak. Nem tudom miért hívják annak, nekem teljesen más érzés. Sokszor nem is élem meg negatívnak.

Én se tudom azt a szülős dolgot hogy kell kipróbálni, de tuti drága.

2021. jan. 27. 14:45
 27/28 anonim ***** válasza:

Én annyira nem figyelek oda, hogy a kisebb fájdalmakat egyáltalán nem is érzem.

A nagyobbakkal pedig nem foglalkozok, mert mégis miért érdekelne engem a fájdalom?

Ha nem koncentrálok semmire, akkor észreveszem a horzsolást, de körülbelül annyira "zavar" engem, mintha simán csak megérintenék egy tárgyat.

Közömbös.

Azt mondják, hogy a fájdalom rossz érzés. Számomra körülbelül annyira "rossz", mint egy sima érintés.

Ha viszont egy kicsit is figyelek valamire, akkor máris nem veszem észre a fajdalmat.

Minden nap futni járok, gyakran el is esek.

Azonnal felugrok és rohanok tovább, nem is tűnik fel, hogy megsérültem. Mindig otthon, öltözés közben látom meg magamon a sebeket, utána meg gondolkozhatok, hogy mégis mikor szereztem őket.

A simogatást is érzem, ha nem figyelek másra.

Maga az érzés nem érdekel, de lelki okok miatt odacsapnék.

Engem ugyan ne tapizzon senki! :D

A lelki fájdalmat viszont egyáltalán nem bírom. A szomorúságnál rosszabb nincsen számomra.

De a "szülőgépet" én majd egyszer ki fogom próbálni! :D

2021. jan. 27. 15:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ez önerőből nem fog menni, ehhez külső személynek kellene kínoznia.

Lehet persze viszonylag fájdalmas dolgokkal kezdeni, mint lányoknál a mellekbe való tű szúrása, csikló átszúrás, de ezt gyakorlat nélkül nagyon veszélyes csinálni. Ha jó helyre szúranak, akkor fáj, de semmi baj nincs belőle, viszont ha valaki elrontja, akkor kellemetlen következményei lehetnek.

Egy kiadós verés, már napokig/hetekig látszik, és nem is túl kellemes a gyógyulás folyamata, ott azért el lehet érni ájulást, de ki akarja, hogy ennyire összeverjék?

Elektromos árammal is lehet erős fájdalmat okozni, de ott fontos, hogy a biztonságos áramerősségen belül maradjon és létfontosságú szerven ne vezessék át az áramot.

Ami még hatásos lehet az alábbi két módszer:

1, érzékeny de nem túl feltűnő helyen sebet okozni, amibe sót kell dörzsölni. Az elvileg bruálisan fáj.

2, Ha az nem segít, akkor a sípcsontját kell csővel ütögetni, majd húzogatni rajta, itt nagyon hamar kibírhatatlan fájdalom lesz, nem tudom, hogy az ájulásig el lehet-e jutni.

2022. júl. 22. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!