Miért utálnak egymás mellett ülni az emberek a tömegközlekedési eszközökön?
#17 "Ennyire csak magára koncentrál valaki, nem érdekli a többi ember?"
Igen, tudod, van, aki nem azzal akarja tölteni az utat, hogy feszülten figyeli, valaki épp arrafelé tart-e. Ahogy pedig már leírták, kényelmesebb, amikor nem az öledben kell nyomorgatni a táskádat. Van neked is, meg másnak is szája. Ha valamilyen mentális probléma miatt nem siekrül neki kulturáltan megkérdezni, hogy "szabad-e itt egy hely", az nem a másiknak a problémája.
"Én mikor buszoztam utáltam ha valaki hozzám szólt, ezért automatikusan az ölembe raktam a táskám, ne kelljen senki megkérjen."
Ez te vagy. Más meg nem kap agybajt, ha valaki hozzá mer szólni.
Mondjuk én is az ölembe teszem a táskámat, nem kényelmetlen.
Illetve amúgy ne kelljen már szólogatni mindenért, erre én azt szoktam mondani, hogy ne a számmal kelljen utaznom...
Amúgy szerintem minden szempontból az a normális, ha minél messzebb szeretünk lenni vadidegen emberektől. Evolúciósan mindenképp
Ismerkedési lehetőség más, de a kényszer tömegnyomor is
Amúgy ez nekem is fura, én akkor is megkérdezem hogy szabad-e, ha üres az ülés az illető mellett.
25
Budapesten, helyi közlekedésen hadd üljek már le szó nélkül... És lehetőleg mellém is így üljenek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!