Miért utálnak egymás mellett ülni az emberek a tömegközlekedési eszközökön?
Ugye tudod, hogy nem mindenki teheti meg hogy autóval jár? (És most nem csak anyagi okra gondolok)
Én gyerekként csináltam, akkor pontosan azzam a szándékkal hogy ne üljenek mellém idegenek.
(Ha megkért hogy vegyem el a táskám, inkább felálltam azzal együtt)
19: én viszont nem bírom megállni, hogy ne az ölembe tegyem a táskámat, ha látom, hogy sokan vannak. Szerintem ez alap emberi jóérzés, hogy ha az ember segíteni tud, akárcsak egy ülőhellyel, akkor segítsen vagy ha kell, akkor még adja át a sajátját is egy nálánál jobban rászorulónak pl. nénikének, kismamának stb.
De nem vagyunk egyformák és nem is kell elítélni azt, aki más, csak nekem fura, hogy hogy nem zavarja-
Nyilván. Mint írtam, készséggel átadtam a helyem, ha kellett valakinek.
De nem mertem 7 évesen vadidegen felnőtt által "beszorítva" ücsörögni, és ezt azóta is jó döntésnek tartom, ha valaha lesz gyerekem akkor ugyanerre fogom tanítani.
Neked is ajánlom a #23-as válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!