Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiakat kérdezem. Van, hogy...

Férfiakat kérdezem. Van, hogy más férfiakról azt gondoljátok, nem viselkednek megfelelően egy nővel?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy úgy gondoljátok, egy másik férfi vállalhatatlanul beszél a nőkkel/nőkről? Vagy bunkón viselkedik? Milyen helyzetben volt ilyen? Előfordul, hogy barátotok az illető férfi? Volt, hogy ilyenkor rászóltatok valakire (akár barátra, akár másra)? Vagy mit szoktatok ilyenkor gondolni/csinálni?

2022. okt. 26. 21:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ne offoljuk szét a kérdést, ha kérhetem.
2022. okt. 26. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
Mindkét nemnél zavarnak bizonyos dolgok.
2022. okt. 26. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

"Ne offoljuk szét a kérdést, ha kérhetem."

Szerintem az a legfontosabb vetülete a kérdésednek, amiről elkezdtünk beszélni. Ehhez képest az, hogy valaki nem elég udvarias, semmiség. Az igazi kérdés az, hogy miért nem tisztelik a férfiak azt a nőt, akit majd életük párjának fognak választani annyira, hogy mielőtt megtalálják, nem mennek bele mindenféle kapcsolatba csak azért, hogy ne legyenek már egyedül.

2022. okt. 26. 22:25
 14/20 A kérdező kommentje:
Az azért jó, hogy eldöntöd, hogy mi az igazi kérdés. :D Én kérdeztem valamit, szeretnék erre választ kapni. Lehet amúgy, hogy összefügg, de a másik válaszolni fog neked stb., már most látom, hogy 4 válasz múlva tök máshol fogtok tartani.
2022. okt. 26. 22:28
 15/20 A kérdező kommentje:
És most ezt nem lekezelően mondom, de mindig így van, ha elkezdenek másról beszélni.
2022. okt. 26. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer. Sok férfi csak ordibál, idegbeteg, elnyomja a nőt. Nem szóltam semmit mert nem az én életem volt, nem lett volna hatása mert utána nem lettem volna ott. Ők nekik ez volt az életük, a nők sem akartak elmenni tőlük.
2022. okt. 26. 23:39
 17/20 Kroms ***** válasza:
100%
Első ránézésre volt már ilyen érzésem, de jobban benézve a dolgok mögé mindig kiderült, hogy a két fél megérdemli egymást.
2022. okt. 26. 23:54
 18/20 NTBS ***** válasza:
100%
Igen látok, hallok ilyet.
2022. okt. 28. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem szoktam beleszólni ilyesmibe,mert nem tudhatom biztosra,hogy mi a háttér szituáció.Vannak nők,akik direkt provokálják verbálisan vagy akár fizikailag is a férfiakat.Ha egy másik férfi leszúrja az illetőt,akkor az ilyen nő nyilván játszani fogja az ártatlan kisangyalt,mert tudja,hogy ezzel is kics.szhet a férfival,hiszen csak azzal fognak balhézni,a nővel nem.Valahol amúgy is visszatetszőnek találom,amikor egy Atom Anti elkezd hősködni,emögött mindig van egy olyan motiváció is,hogy titkon reméli,ő lesz a megmentő lovag a nő szemében,a nő megkedveli,és hátha lesz egy kis kamaty.Van személyes negatív tapasztalatom is,mikor egy idegbeteg nő kiabált velem trágárul,én még csak fel sem emeltem a hangom,erre a barátja ideviharzott hozzám,és meg akart verni.Na,köszönöm szépen,én kimaradok inkább ezekből.Max.annyit tennék meg-ezidáig még nem volt rá példa-ha egy barátom nagyon bunkó lenne egy idegen nővel,megkérdezném,hogy mi volt vele a baja,és ha csak azért tette,mert épp rossz napja van,akkor azért elmondanám neki,hogy ez nem volt szép dolog.
2022. okt. 29. 08:18
 20/20 Psycho ***** válasza:
100%

Megesik. De az, hogy hogyan reagálok, attól függ, kiről van szó.

Ha nem olyan szoros köztünk a kapcsolat, akkor nem mondok semmit, csak elítélem fejben az illetőt.

Ha barát, akkor már lehet, hogy belemegyek. Bár általában magamtól ott sem kezdeményezek ilyen beszélgetést (nem is emlékszem hirtelen ilyenre), mert nem az én dolgom. Viszont ha maga a barát emeli be egy beszélgetésbe a párjával való kapcsolatát, akkor biztos fel fogom hozni, hogy azért "két oldala van az éremnek". Ezek akkor nem veszekedések, nem szólok be neki, nem vagyok kemény, hanem normál hangnemű a beszélgetés.

2022. okt. 29. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!