Van akit idegesít, amikor valaki már rámenősen segíteni
akar magánéleti kérdésben?
Figyelt kérdés
Van egy lakótársam/munkatársam, jófej, kedves, de fusztrálva érzem magam, amikor megakarja oldani a nem létező problémáimat. Amikor udvariasan visszautasítom, én vagyok a buta, ha eréjesebben, akkor megsértődik, és nem érti, hogy miért nem úgy csinálom, ahogy ő csinálná hasonló helyzetben.
Én azzal vagyok kicsit ilyen, akit igazán szeretek. Mindig úgy érzem, hogy szeretném elhárítani az útjába érkező akadályokat, hogy neki könnyebb legyen és ezáltal felszabadultabban érezhesse magát, nekem valahogy ez a szeretetnyelvem. Tudom, gáz vagyok sokszor és ez néha sok :(
Mondjuk én nem szoktam sértegetőzni és megsértődni ha rámszól, max egy kicsit rosszul érzem magam, mert nem tehetem meg érte azt a pluszt, ami zsigerből jön belőlem, meg azért is, mert kellemetlen helyzetbe hoztam őt és gáznak érzem magam.
De túl kell lépni ezen.
2022. okt. 26. 01:03
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, de gondolom te máshogy közlöd ezt a másik felé és tudomásul veszed, hogy van más opció is nem csak az, amivel te segíteni tudsz.
2022. okt. 26. 01:09
3/14 anonim válasza:
Jelen.
Egy bizonyos magánéleti problémában akarnak már majdhogynem erőszakkal "segíteni", és elég sokan. Már annyira akarnak "segíteni" ebben, hogy az eutanázián gondolkodom
2022. okt. 26. 01:19
4/14 anonim válasza:
Biztos, hogy nincs igaza?
Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki hülye, csak te vagy helikopter, aztán kiderül, hogy mindenkinek igaza volt.
2022. okt. 26. 02:20
5/14 anonim válasza:
Amikor en irtam ki kerdést ilyesmirol még engem hordtak el hogy a masik a kedves es vagyok a gonosz hogy nem fogadom el meg ilyenek
2022. okt. 26. 05:44
6/14 anonim válasza:
Mindenki.
2022. okt. 26. 08:11
7/14 anonim válasza:
Biztos.
2022. okt. 26. 08:35
8/14 anonim válasza:
Nem szeretem, mikor nálam is jobban tudja valaki, hogy én mit akarok.
2022. okt. 26. 08:36
9/14 Metionin válasza:
Engem is irritál, majd ha segítség kell, segítséget kérek. Addig hagyjanak békén. Főleg ha az illető nem hajlandó felfogni, hogy azén életem nem az ő élete és ami neki jó (volt) az nekem nem feltétlenül jelentene megoldást.
2022. okt. 26. 11:01
10/14 A kérdező kommentje:
4es én nem állítom, hogy bárki hülye lenne, pont, hogy én vagyok hülye, mert nem fogadom el a magánéletemet érintő segítségnyújtást. Lehet,hogy tényleg hülye vagyok, de nem szeretem, amikor leköteleznek ilyenekkel, aztán meg a baj, hogy nem viszonzom azt, amire valójában nem volt szükségem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!