Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez csak a magyaroknál van így?

Ez csak a magyaroknál van így?

Figyelt kérdés
Ez csak a magyaroknál van, hogy mindenre az a válaszuk, hogy "ha nem tetszik ott az ajtó" vagy "csinálj jobbat"? Engem ezzel lelehet hozni az életről. Nem igaz, hogy mindenre ez az emberek válasza, ami szar az szar. És én igenis kimondom, ha valami nem tetszik.

2022. okt. 24. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem még soha senki nem mondta hogy "ha nem tetszik ott az ajtó". Talán rossz közegben mozogsz.
2022. okt. 24. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel nagymenővé vált a társadalmunk, részben a politika miatt, így sajna ez csak nálunk van így.
2022. okt. 24. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom csak nálunk van e így, de az biztos, hogy bosszantó. Kb annyira, mint az 1-es "velem még sose volt ilyen, júúúj" kommentelő.
2022. okt. 24. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ilyen külföldön is van.Ez nem nemzetre jellemző, hanem bizonyos társadalmi rétegekre.
2022. okt. 24. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem külföldön még ki is dobnak.
2022. okt. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!