Lehet valami köze a mai magyaroknak a régi ősmagyarokhoz?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy akik elindultak Ázsiából erősen mongolid beüzésüek voltak. Ehhez képest mi totálisan úgy nézünk ki, mint bármely más európai és nem látszik rajtunk, hogy magyarok vagyunk. Ennyire "kevert fajúak" lennénk, hogy van bennünk minden?2022. okt. 8. 20:16
1/9 anonim válasza:
Ez nem nehany ev alatt zajlott le, es koztudottan sok neppel keveredett a magyarsag. Nem is ertem, te hogy-hogy nem tudod ezt.
2/9 anonim válasza:
Keveredni kell, a közeli genetika hosszútávon degenerációt okoz az utódokban.
3/9 anonim válasza:
Genetikailag nincs olyan már, hogy "magyar" vagy "német". Mindenki fullra kevert és ez már nagyon-nagyon régóta így van.
4/9 anonim válasza:
Viktorta, meg ilyen mocskosszájú Zsóóóóti szerint igen.
5/9 anonim válasza:
Aki ma ősmagyarnak néz ki, ő kb. 5%-ot hordoz még a honfoglalókból.
De már ők is nagyon keveredtek. Tudod, a hosszú úton a kedvenc sportjuk a lányrablás volt.
6/9 anonim válasza:
Nem, nem voltak erősen mongolidok. A magyarság főleg finnugorokra jellemző uralid típusú meg a szkíta világra jellemző pamíri meg turanid típusú emberekből állt. A honfoglaló sírokban lényegében nincsenek tiszta mongolidok. Valószínűleg több mongolid került a Kárpát-medecébe az avar meg hun vándorlással, mint a magyarokkal.
7/9 anonim válasza:
Magyar az egész világ csak még nem tudják.
8/9 anonim válasza:
5/7 anonim ***** válasza:
Aki ma ősmagyarnak néz ki, ő kb. 5%-ot hordoz még a honfoglalókból.
-----------
Nem hord, hanem bírong, ez itt nem Örményia.
De te így rakod, hogy ana a magyar? Stak rosszul, hisz a magyar nyelv nem fingár hanem indogermán és germán.
Ígyhát ennyit erről.
9/9 anonim válasza:
Nem sok,tekintve a keveredés,háborúkat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!