Hogy birkózótatok meg azzal hogy nem lesztek örökké tinik?
Figyelt kérdés
Titeket nem zavar az öregedés? Hogy egyszer 30 évesek lesztek?
Az is kiborít ha belegondolok, később majd valaki megnézi ezt a kérdést, és ott lesz hogy 8 éve tettem fel, és azt fogja gondolni hogy fú ez már megöregedett.
2022. okt. 22. 22:14
21/23 anonim válasza:
még "csak" 25 vagyok, de minden évben rájövök hogy milyen gyorsan öregszek, viszont örülök hogy már nem vagyok tizenéves, tényleg jó lenne ha ennél jobban nem nagyon öregednék, de hát ez nem így működik :D
22/23 anonim válasza:
Én sosem tartottam öregnek a harmincasokat. Sőt mindig is a 30-as korosztály jött be a leginkább, akik már érettebbek a tizen, huszonéveseknél, de azért még mem fáradtak bele az életbe. Inkább aggaszt az, hogy milyen gyorsan telik az élet és hipp-hopp 70 éves lesz az enber, már ha megéli azt a kort. 70 évesen majd visszasírja még mindenki a 30 éves korát, amikor még a többség energikus és egészséges.
23/23 anonim válasza:
35 vagyok de leragadtam 25 évesen lélekben ;) most tartok ott hogy tükörbenézek és elkezdett ráncosodni az arcom. Nehezen viselem amugy. 3x szültem. Tervezzük a 4ket de mindennap tornázom 30 percet, fittnek érzem magam. A hajamat 4 éve elkezdtem festeni mert őszülök. Sima barnara festem szinte nem is látni. Jó erzes volt h osztálytalin azt mondták ugyanugy nézek ki mint 18 évesen. De azért nah...lélekben nem sokat öregedtem csak fejlődtem. Jó lenne ha megállna az idő. 25 évesen volt a legjobb! Terveztük az esküvöt, megvettük az elsö kozos lakást. Sokat voltunk efyütt ferjemmel. Most is jó életünk van de felelősséggel tartozunk a gyerekek miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!