Miért nézi előttem az anyámat a pasi,akinek tetszem/szerelmes,ha tudja hogy az anyámat ő nem érdekli (ismeri ő is, hogy az anyám milyen)?
Az anyám száját nézte 1-2x beszélgetés közben,a dekoltázsára is ránézett egy kicsit és a szája felett is dörzsölgette az arcát.Az anyám teljesen megbízható,ebben semmi kétségem nincs.Nem az anyám miatt fordult meg a kérdés a fejemben,hanem a pasi miatt. Korábban egyszer viselkedett hasonlóan.A dekoltázsának a nézését nem bámulva tette és igyekezett nem bunkón tenni,hanem 2x nem egymás után nézett rá.2-3 év van köztük.
Azért csinálja,hogy őt észrevegyem?
Esetleg azt akarja tudni hogy engem ő érdekel-e?
Miért nem beszél inkább erről?
Miért a családtagom az alany, ha féltékennyé akar tenni,akit egyébként nem is érdekel ez a pasi?
Kolléganőivel pl így nem viselkedik,ezért is tettem fel a kérdést.
#1 A szerelem nincsen korhoz kötve,hogy mikor és kibe,egészséges határokon belül.
Anyad ne pakolja a pasid ele a melleit, es nem fogja bamulni. Szanalmas, amikor egy idosebb no nem tud feloltozni normalisan.
De abbol, amit leirtal, semmi feltekennye-teves nincs. En is nezem az emberek szajat, amikor jobban figyelni akarok arra, amit mondanak.
A "szaja felett dorzsolgetest" meg nem ertem, hogyan kapcsolodik ide. En is szoktam, mindenki szokta. Megvakarta, vagy valami szosz volt ott. Kivel nem fordul elo?
Szerintem ennek a palinak az anyukád tetszik de nagyon és nem te.Ha tetszenél neki akkor a te dekoltázsodat bámulná és a te szádat:)
Hagyd a francba,ha bejönnél neki akkor jelezné és nem anyádra nyomulna burkoltan.
Eddig úgy viselkedett,mintha én tetszenék neki. Utoljára az apám korát tőlem kérdezte,pedig azt is tudja..
Ez mire jó neki?
Velem mi lehet a baja?Nem rakom annyira ki a dekoltázsomat?Nem vagyok annyira szexi? Nem szoktam sokat sminkelni magam?Nem szültem gyerekeket?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!