Mit szólnál ahhoz ha elrabolnak a feleségedet és azt mondanák hogy ha nem fizetsz egy millió forintot akkor soha többet nem kapod vissza?
De most megkérdeztem a barátomat.
Az arckifejezése már megér egy misét, na mindegy.
Ő kifizetné, és szólna a rendőrségnek is - ha pedig bántódásom esne, a börtönnel sem törődve, megölné azt, aki hozzám ért (bárhogyan).
#11 Na, ő meg már túltolta a nyalizást...
Az eddigi válaszolók valószínűleg csak poénkodtak ezzel az "egy hét haladék" és társaival. Erre legtöbben azt mondanák, hogy kifizetik.
Viszont ez a "ha bántódásod esne, akkor megölném" ez már csak nettó nyalizás. Egy normális ember tudja, hogy erre nem igazán lehetne lehetősége, és az sem biztos hogy képes lenne rá. Ha olyan keménylegény, hogy ő látatlanba is képes azt mondani hogy ő bárkit megölne, akkor el sem jutna odáig hogy erre szükség legyen, hisz mellette nem tudna bántani senki sem. Viszont ez megintcsak egy olyan dolog, ami kivitelezhetetlen, pl hogy egész nap ott álljon melletted, (meg miért is tenne ilyet? Nem a testőröd, a párod.. )
Biztosítékot kérnék, hogy ha kifizetem, tényleg visszaadják-e. Bevonnám a rendőrséget is, de az asszony fontosabb, mint a bűnözők elkapása.
Úgy fizentém ki, mint a sicc. Akár a tripláját is, simán. Még az ezzel való poénkodás is rossz gondolat:S
Hát na, én szeretem a feleségemet.
29F
Na, ezért szokta az értelmesebb emberrabló inkább a gyereket elrabolni és nem az asszonyt!
Különösen Amerikában, ahol ha elválik valaki, élete végéig fizetheti az asszonytartást, így aztán lehet, hogy még szívességet is tesz az emberrabló.
16-os, erre volt egy Woody Allen filmben az a poén, hogy:
"Elraboltak emberrrablók és egy ujjamat levágva elküldték a szüleimnek, hogy váltságdíjat kérjenek. De ők azt mondták, több bizonyítékot akarnak."
:-))))
Majd fogod, csak várj még pár évet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!