Mi ez az undorító szolidaritás a beteg emberek irányába?
Most olvastam egy csoport bejegyzésben, hogy egy beteg ember megkergetett 2 kislányt, illetve egy másikat letapizott.
Papírja van róla, hogy szellemileg beteg, sokan ismerik mivel kis városról van szó, és mindenki szinte Őt védi.
Hogy több benne a szeretet mint a rendes emberekben, hogy nem kell tőle félni, meg kell ismerni, hogy belül Ő is normális ember.
Mi ebben a normális?
Csak engem idegesít ez az álszentség, vagy tényleg ennyi esze van az embereknek?
Jó, szerintem mindketten nagoyn kínosak vagytok amúgy:D
Kérdező!
A logika nagoyn egyszerű: értelmetlen olyat büntetni, aki nem tudja miért bünteted meg. Nem fog belőle tanulni, sőt, mivel értelmetlennek érzi a vele szemben alkalmazott bántást (legyen az testi vagy verbális vagy korlátozó) csak agressziót fog kiváltani.
Persze arról lehet szó, hogy azt vonjuk felelősségre, akinek a felelőssége lett volna felügyelni az illetőt. Bár mivel nem börtönőrről van szó, így kétlem, hogy kötelessége lenne folyamatosan pórozn tartani a nap 24 órájában az egyébként nem erőszakos, jól kezelhető beteg embert.
"Jó, szerintem mindketten nagoyn kínosak vagytok amúgy:D"
Oké, jogos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!