Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez az undorító szolidaritás...

Mi ez az undorító szolidaritás a beteg emberek irányába?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy csoport bejegyzésben, hogy egy beteg ember megkergetett 2 kislányt, illetve egy másikat letapizott.

Papírja van róla, hogy szellemileg beteg, sokan ismerik mivel kis városról van szó, és mindenki szinte Őt védi.

Hogy több benne a szeretet mint a rendes emberekben, hogy nem kell tőle félni, meg kell ismerni, hogy belül Ő is normális ember.

Mi ebben a normális?

Csak engem idegesít ez az álszentség, vagy tényleg ennyi esze van az embereknek?

2022. okt. 19. 20:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#20, mert ami neked nem tetszik, az propaganda :D
2022. okt. 20. 21:08
 22/28 anonim ***** válasza:
#21: Tájékozódj, kérlek, mielőtt butaságokat írsz :) ;)
2022. okt. 20. 21:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Bazmeg, tájékozódjak arról, hogy neked mi az agymosás? Értem, hogy vissza szerettél volna szólni de ez nem lett valami acélos... :)
2022. okt. 20. 21:45
 24/28 anonim ***** válasza:
#23: Magadtól vagy ennyire korlátolt, vagy segítenek benne? :)
2022. okt. 20. 22:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Jaj, ne ennyi legyen már, ez olyan nívótlan: "butaságokat írsz", "korlátolt vagy". Ezzel csak magadat égeted. Inkább gyerünk, és nyisd meg azt a wikipedia nevű propaganda, agymosó oldalt, nézd meg mit jelent a liberalizmis, aztán bizonyítsd be az igazadat. Félsz talán, hogy hipnotizál a liberális katyvasz, és holnap már szivárványos insta profilképed lesz?
2022. okt. 21. 07:08
 26/28 anonim ***** válasza:
76%

Jó, szerintem mindketten nagoyn kínosak vagytok amúgy:D

Kérdező!

A logika nagoyn egyszerű: értelmetlen olyat büntetni, aki nem tudja miért bünteted meg. Nem fog belőle tanulni, sőt, mivel értelmetlennek érzi a vele szemben alkalmazott bántást (legyen az testi vagy verbális vagy korlátozó) csak agressziót fog kiváltani.

Persze arról lehet szó, hogy azt vonjuk felelősségre, akinek a felelőssége lett volna felügyelni az illetőt. Bár mivel nem börtönőrről van szó, így kétlem, hogy kötelessége lenne folyamatosan pórozn tartani a nap 24 órájában az egyébként nem erőszakos, jól kezelhető beteg embert.

2022. okt. 21. 07:55
 27/28 anonim ***** válasza:

"Jó, szerintem mindketten nagoyn kínosak vagytok amúgy:D"

Oké, jogos. :(

2022. okt. 21. 08:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Én meg nem tudok gépelni XD bocs:D
2022. okt. 21. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!