Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez az undorító szolidaritás...

Mi ez az undorító szolidaritás a beteg emberek irányába?

Figyelt kérdés

Most olvastam egy csoport bejegyzésben, hogy egy beteg ember megkergetett 2 kislányt, illetve egy másikat letapizott.

Papírja van róla, hogy szellemileg beteg, sokan ismerik mivel kis városról van szó, és mindenki szinte Őt védi.

Hogy több benne a szeretet mint a rendes emberekben, hogy nem kell tőle félni, meg kell ismerni, hogy belül Ő is normális ember.

Mi ebben a normális?

Csak engem idegesít ez az álszentség, vagy tényleg ennyi esze van az embereknek?

2022. okt. 19. 20:53
1 2 3
 11/28 Darius- ***** válasza:
100%
11- Ram nem hatnak az ilyen beszolasok, nem vagyok érzékeny. Én inkabb téged sajnallak, mert a neten probalsz zaklatni masokat ilyen semmi dumakkal. Természetesen jelentve van ISMÉT a kommented, mivel tragar.
2022. okt. 19. 21:51
 12/28 anonim ***** válasza:
72%

"Tudjátok amúgy, hogy mit jelent a "liberális" kifejezés"

Nem tudják.

2022. okt. 19. 22:06
 13/28 anonim ***** válasza:
16%
12-es.olyan betegséget ami amerikából átragadt eurőpára. Nézd meg hol tart a liberális unió. Tönkre tette európát.
2022. okt. 19. 22:16
 14/28 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez ilyen, de ha felvilágosítod őket arról is, hogy SOK pedofilnak sincs betegségtudata és nem feltétlenül tudják, hogy amit csinálnak az rossz, akkor pedig kitérnek a hitükből, hogy mégis hát hogyan védheted meg őket. Vagyis hát, nem is biztos, hogy a védés a legmegfelelőbb szó erre, de na, érted.
2022. okt. 19. 22:33
 15/28 anonim ***** válasza:
Gondolom nem tudott magáról az illető.
2022. okt. 20. 00:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem is kellett volna cikket csinálni belőle.
2022. okt. 20. 00:02
 17/28 anonim ***** válasza:
78%
Ennél sokkal komolyabb bűnesetek is vannak. Amiket le se szarnak.
2022. okt. 20. 00:02
 18/28 anonim ***** válasza:
66%

13, ne zavarjon, hogy a liberalizmus Franciaországból származik:D

A kérdésre:

papírja van, hogy fogyi. Akinek volt dolga értelmi fogyatékossal az tudja, hogy nagyon.. hm.. ösztönszerűek. Főleg a súlyosabb esetek. Nagyjából annyira ovnhatóak felelősségre a tetteikért, mint a kutyák. Persze, az rossz dolog, ha a kutya megharap, de ha hergeled, meg fog, és nem ő lesz a hibás. Persze jelen eset kicsit más, mert nem volt szó külső hergelésről, és a lányok nem hibáztak semmiben. De az emberünkben belobbant valami vágy és aszerint cselekedett. Pont annyira gondolta át a tettei morális hátterét vagy következményeit, mint egy kutya.

Az ilyen embert értelmetlen felelősségre vonni, mert azt se tudod elmagyarázni neki miért rossz amit cisnált. Felügyeletet kell biztosítani mellé, de az sem árt, ha a közössége megismeri. Legtöbb esetben nincs mitől félni, rendkívül hálásak tudnak lenni a jó gesztusokért, de az is tény, ohgy könnyen engednek a haragjuknak vagy az.. őő.. illetlen vágyaknak:D Pont mint a kutyák.

és félreértés ne essék, ezzel nem negatív jelzőként hasnzálom akutyát. A kutya egy borzalmasan intelligens állat és jól kiismerhető a lelki világuk. Egyébként a teljesen egészséges 0.5-1.5 éves korú gyerekek is hasonló szinten vannak.

Ahogy a kutyára is fölösleges haragudni, ha gondolkodás nélkül ráveti magát az ételre, az ilyen szinten lévő értelmi fogyatékosra is értelmetlen haragudni.

2022. okt. 20. 01:35
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

"olyan betegséget ami amerikából átragadt eurőpára. Nézd meg hol tart a liberális unió. Tönkre tette európát."

Pontosan erre gondoltam: nem tudod, mit jelent. Egy wikipédia megnyitást mondjuk megérne.

2022. okt. 20. 06:25
 20/28 anonim ***** válasza:
#19: Ezért mondtam, hogy sikeres volt az agymosó propaganda...
2022. okt. 20. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!