Ezek szerint nem valóak nekem az ilyen kapcsolatok?
Figyelt kérdés
Volt egy pár hetes online "afférom" valakivel, de iszonyat fárasztó volt hogy folyton fel akar hívni stb. Meló után inkább gamelek vagy valami mással elfoglalom magam. Maximum a szexualitást igényelném, de inkább elintézem a kezemmel, nem kell a felesleges sallang ha nincs benne valódi érzés meg miegymás. Az én szociális igényeimet kielégíti az is ha online irkálok valakivel. Kapcsolatban el kéne járjak a másikkal ide oda, a családjával találkozni meg miegymás, arra pedig nem vágyom. 22/f2022. okt. 19. 19:14
1/12 A kérdező kommentje:
Igazából ide is rövid párbeszédek végett szoktam írni.
2022. okt. 19. 19:20
2/12 anonim válasza:
Maradj a marokmarcsánál... az való neked. :)))
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem rendben van.
2022. okt. 19. 19:21
4/12 anonim válasza:
De akkor miért írtál ki kérdést?
5/12 A kérdező kommentje:
Első választ ajánlom figyelmedbe
2022. okt. 19. 19:23
6/12 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat.. h neten dumalgattok. Egyaltalan dugtatok? Majd ha jon egy olyan csaj mashogy fogod latni..
7/12 A kérdező kommentje:
Nem, pláne hogy órákra lakott innen, tuti nem utaztam volna hozzá.
2022. okt. 19. 19:55
8/12 he84 válasza:
Nem minden komoly párkapcsolatban muszáj a családdal találkozni, ez tévedés. Az eljárni ide-oda a pároddal is inkább személyfüggő és attól is függ, hogy mit beszéltek meg együtt. Nem mindenki eljárós rendszeresen.
9/12 A kérdező kommentje:
Maximum ágyi barátot fogadnék mert nem tudok kötődni, prostituálthoz nem mennék mert az nem rám vágyik hanem a pénzért csinálja.
2022. okt. 19. 20:11
10/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ágyi baráthoz meg vonzónak kéne lennem
2022. okt. 19. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!