Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csajok nektek hogyan esik...

Csajok nektek hogyan esik amikor külső alapján itélnek meg titeket?

Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Ez a minimum. Elvárom.
2022. okt. 19. 15:29
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Hát minthogy általában pozitív a megítélésem ez alapján (is), így különösebben nem zavar :)

Gondolom más lenne a helyzet, ha negatívan ítélnének meg.

2022. okt. 19. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ, miben.

A szellemi képességeimet ne a külsőm alapján akarják megítélni.

2022. okt. 19. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező szerinted egy nő miért jár fodrászhoz, körmöshöz, szoliba, miért diétázik, sportol, miért vesz drága ruhákat?
2022. okt. 19. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Apolt vagyok, normalisan oltozkodom - mindez nem masokert, hanem magamert. Szoval nem kulonosebben erdekel, hogy ezek mellett a tobbi ember hogyan lat/itel meg engem.
2022. okt. 19. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Sehogy mert nem érdekel hogy vadidegen mit gondol rólam:)

Bizonyos kor és tapasztalat után az ember már így van vele.

2022. okt. 19. 15:53
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

#5:.... képtelen vagy magyar oldalon, magyar emberekhez ékezetes írással osztani az észt?

Na ez minősít(ha nem tudnád)...megbuktál.

2022. okt. 19. 15:54
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Attol függ, hogy mi a kontextus. Ha valami büdös proli csinálja ezt, akihez amúgy sem akarom hogy közöm legyen, akkor nem igazán érdekel.

Viszont volt már hogy egy új munkahelyemen valaki egyszer nézett csak rám, és pofára eldöntötte hogy "na, ez biztos csak egy kis hülye, és úgy is fogok bánni vele" - az ilyenek viszont végtelenül tudnak idegesíteni.

2022. okt. 19. 15:58
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem igazán szokott előfordulni. Esetleg ilyen "vékony lány, biztos nem tud..." (ide behelyettesíthető bármi sport vagy valami férfiasabb dolog pl programozás). Ilyenkor a reakcióm egy ördögi vigyor és az illető lealázása azzal hogy nem csak képes vagyok rá, de sokkal jobb is, mint ő.
2022. okt. 19. 16:34
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem szeretem, ha a külsőm alapján formálnak rólam véleményt.

Annak viszont örülök, hogy elkerülnek engem azok az emberek, akik még a kinézetemet sem tudják elfogadni.

2022. okt. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!