Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 millió ft-tal meddig...

20 millió ft-tal meddig húznátok ki egyedül, ha nem dolgoznátok, de amúgy meglenne mindenetek (lakás, kocsi hitel nélkül stb)?

Figyelt kérdés
A jelen gazdasági helyzetben.
2022. okt. 17. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

2es vagyok

Sztem legit amit 9es ír, meghát mindneki máshogy él.

Én speciel az autót úgy adnám el a fszba ahogy van. Pláne, ha közben havonta veszek bérletet is:D Budapesten lakom, itt az autó inkább teher, mint hasznos.

És Kérdező, giazad van, valamibe azért illik befektetni, ezzel nem számoltam. De akkor teszünk eg ylépést a realitás felé. Akkor meg már tehetnénk olyan lépéseket is, hogy pl elmegyek dolgozni, mert hülye leszek ülni a baérjaimon:D

Vagy pl veszek egy tanyát, tokkal-vonóval kijön 10-15 millából, és elkezdem magamnak termelni a kaját. Ha úgysem megyek el napi 8 órába dolgozni, valamit kell ugye cisnálni..:D

2022. okt. 17. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha van 20 millió mellett lakás, kocsi, egyéb vagyontárgyak, akkor nem 20 milliód van, hanem azok piaci értéke is hozzáadódik.
2022. okt. 17. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
20 millióból többet csinálnék sokkal többet nem pedig fel élném. Nem vagyok barom sem autista.
2022. okt. 17. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
13: nem ez votl a kérdés, te autista :)
2022. okt. 17. 22:20
 15/15 anonim ***** válasza:

"20 millióból többet csinálnék sokkal többet nem pedig fel élném."

És hogyan? Pláne úgy, hogy közben élned is kell valamiből?

2022. okt. 18. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!