Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők azért nem dolgozhatnak...

Nők azért nem dolgozhatnak lékkalapácsal mert folyamatossan el élveznének közbe a rászkódástól?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%
De csak be kapcsolva okosz rászkódást
2022. okt. 17. 17:53
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
A lék kalap ács arra való ezkőz hogy lékett v@gj vele a jégen, magad alatt. És az nagyonélvezetes
2022. okt. 17. 20:56
 13/13 Avair2010 ***** válasza:
11%
Igen. Már más is leírta: egy nő nem emelhet annyit, mint egy férfi a jelenlegi jogszabályok szerint (amelyeket helyeslek). Márpedig emelni is kell időnként a gépet, hiszen az "nem megy magától" a következő feltörendő pontra, vagy oda, ahova épp el kell tenni munkanap végeztével. Amit én használtam Hilti -t vagy mit ismerősnél az is komoly súllyal rendelkezett, és ha azt napi 8 órán keresztül kell használni, az megterhelő tud lenni. Ha pedig lenne is olyan erős egy átlagos nő, mint egy átlagos férfi munkavállaló, abban az esetben is csak akkor élvezne el tőle (talán), ha meglovagolná a gépet, vagy sérülne meg a nemi szerve. -Bár nem tudom, ki lenne hajlandó közben megtartani neki a gép és az ő súlyát együttesen.
2022. okt. 20. 15:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!