Az normális ha sajnálok egy streetfood éttermet, ami bezárt 3 hónap után?
Figyelt kérdés
Nyáron találtam rá, akkor kezdtem el oda járni, és rendszeresen ott fogyasztani.
2-3 hete nem voltam, ezért úgy döntöttem, hogy ma ismét elmegyek, és láttam, hogy már teljesen ki van pakolva, és tök üres az egész hely, és kivan írva az ajtóra, hogy kiadó.
Az árak pedig bőven az átlag alatt voltak, viszont a kiszolgálás mindig kedves volt és az ételek is amiket ott ettem, nagyon sajnálom őket.
2022. okt. 15. 19:09
2/7 anonim válasza:
Miért ne volna normális?Én is ha találok egy jó helyet legyen az bolt vagy bármi és bezár akkor sajnálom vagy ideges leszek hogy ez a jó hely is megszűnt.
3/7 anonim válasza:
Persze, de sok ilyen van amúgy. Főleg az utóbbi években. A városba is jött egy új pizzéria ami elvileg egy közelebbi nagyvárosban tök híres. Amint tudtam kipróbáltam és teszteltem, hogy milyen a pizzájuk. Hát nem nyerte el a tetszésemet és a hely bírta kb 4 hónapig. Én ezt pl nem sajnálom, mert csalódás volt, de ha oda jártam volna akkor én is sajnálnám.
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Mindegy hogy miről van szó, ha neked az valami pozitívumot hoz a napjaidba, magától értetődő hogy rosszul érint, ha eltűnik az életedből.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Én a helyi kínai büfénél éreztem ezt, amikor kitették a "kiadó" táblát :c
7/7 anonim válasza:
Persze, én is sajnálok egy helyi kifőzdét. Sokan fognak most sajnos bezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!