Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néztek rám furcsán a...

Miért néztek rám furcsán a munkahelyen, amikor azt mondtam, hogy én napi kétszer eszem meleg ételt (ebéd-vacsora)?

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, nálam mindig így volt, mi ebben a különös?
2022. okt. 15. 08:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs benne. Aligha emiatt néztek rád furán.
2022. okt. 15. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Senki nem nez rad furcsan.
2022. okt. 15. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert sokan hétköznap nem főznek estére. Rám is furcsán néznek emiatt a munkahelyen. Nekem meg az a fura, hogy valaki mindig szendvicsen éljen, most ha egyszer napközben dolgozunk, rendelt kaja, stb., akkor csak estére tudok frisset főzni, máskor nem. :D És nekem van igényem a "rendes" ételre is.

(Nyilván nem minden nap.)

2022. okt. 15. 08:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom, sztem normalis. Van aki tobbszor eszik lehet azert 🤷
2022. okt. 15. 10:47
 5/6 Metionin ***** válasza:
Nem tudom, én is kétszer szoktam. Van egy hideg étkezésem, utána 2x meleg és lefekvés előtt még valami jelképes.
2022. okt. 15. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Anya is mindig furcsállja ezt nálam, pedig már jó pár éve így vagyok én is. Ilyenkor mindig azt mondja, hogy fura, hogy nem elég nekem egy szendvics, vagy valami hideg, és maga a tudat, hogy mindenáron meleget ennék.
2022. okt. 16. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!