Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem bírom ezt a meleget....

Nem bírom ezt a meleget. Munkahelyen is kegyetlen meleg van. Gáz lenne tp-re menni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom milyen típusú a munkahelyed, tesóm pl közalkalmazott, és náluk a hőség riadó miatt délben véget ér a munkaidő
2021. jún. 24. 10:28
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
én közalkalmazott vagyok és 11kor abbahagyjuk a munkát, amúgy sincs klíma. Az osztályvezető már be sem jár ide...
2021. jún. 24. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Tegnap előtt napszurast kaptam, és csomót hánytam éjjel, és otthon maradtam tegnap, hogy kiheverjem... Alig akarták elhinni, hogy nekem tényleg bajom van, és azért akarok egy napot otthon lenni.....
2021. jún. 24. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Igen gáz lenne. Ha nem bírod, akkor menj szabadságra.
2021. jún. 24. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Táppénzre meleg miatt menni hülyeség, ahogy az előttem szóló írta, inkább szabadság.
2021. jún. 24. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán. Az egyén jól-léte fontosabb mint a bérmunka. Ha van lehetöseged menj csak nyugodtan betegszabira, csak vigyazz ne kapjanak rajta..
2021. jún. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!