Miért elítélendő, ha én jobban kedvelem a kutyákat mint az embereket?
Figyelt kérdés
Természetesen a családomat, férjemet mindennél jobban szeretem, de átlagban a kutyákat sokkal jobban kedvelem mint az embereket. Nekem is van kutyám, de pl egy idegen kutyát is már első ránézésre képes vagyok szeretni, míg az idegen embereket nyilván nem, sőt..2022. okt. 15. 07:28
1/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó szó rá az, hogy elítélendő, inkább hülyének néznek, ha ezt hangoztatod.
2/16 anonim válasza:
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem az állatokat...
3/16 anonim válasza:
Szerintem ezzel az állattartók nagyon nagy része így van.
4/16 anonim válasza:
Én meg a macskákkal vagyok így...🐱
5/16 anonim válasza:
Azért, mert a kutyák angyalok.:)
6/16 anonim válasza:
Nem elítélendő, csak a könnyebb út. A kutyák az emberhez szocializálódtak, elfogadják az ember irányítását, cukik. Könnyű őket elfogadni, és őket sem fogja zavarni, hogy mik a politikai nézeteid vagy milyen véleményed van erről arról. Egy embert nehezebb szeretni, mert el kell fogadod, hogy ő egy külön egyéniség, esetleg fontos dolgokban gyökeresen más a véleménye, meg kell tanulnod megbocsájtani neki, ha megbánt (ha fontos neked az az ember), képesnek kell lenned bocsánatot kérni, ha hibáztál, stb. Az emberi kapcsolatok a sokkal több energiát kell fektetni, sokkal jobban oda kell figyelni a másikra. Egy kutyáknál nincs így. A kutyád soha nem fog megbántani, könnyebb őket szeretni, könnyebb hamar jó kapcsolatot kialakítani velük. Egy embert alaposan meg kell ismerni. És fél kell vállalni a kockázatot, hogy esetleg csalódsz.
8/16 anonim válasza:
Hogy lehet jobban kedvelni egy állatot? Miről szoktatok beszélgetni?
Nem bírod (vagy nem akarod) elfogadni, hogy a kutya egy ösztönlény. Nincsen komplex, összefüggő, kapcsolt gondolkodásmódja, nem olyan bonyolult, mint az ember.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, a születésemre kapott plüssmackót jobban kedvelem, mint az embereket.
Egyszóval: fura.
9/16 anonim válasza:
8ast látom lepontozták a csőlátású, állatokba beszerelmesedő egyének.
A kutya azért szeret téged, mert te vagy a gazdája, te adsz neki enni stb. Semmi érdemed nincs ebben, a kutya meg pláne nem gondolkodik ezen.
Az ember képes pozitív és negatív dolgokra, az állat meg ösztönlény és azért szeretget téged esetleg, mert enni adsz neki. Ennyi.
10/16 anonim válasza:
Van kutyám , s szeretem mint kutyát. Mindent megteszek , s megadok neki amit normális körülmények között egy kutyáknak meglehet .Családom is van. Teljesen osztom a 6-os 8-as s a 9-es véleményét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!