Mik azok a tulajdonságok, amiktől számotokra egy nő nem nőies?
Mi a baj a tetoválással? Mintától és a kivitelezés minőségétől függ az összhatása. Ha nőies a minta, akkor én nem tudom nőietlennek tartani.
A rövid hajat sem értem. Van rengeteg nőies rövid frizura, ami ráadásul sok nőnek ezerszer jobban áll, mint a hosszú.
Szerintem a tetkó undorító akár nőn, akár férfin van.
Mitől nem nőies egy nő? Néhány példa:
- mélyebb hangja van, mint egy palinak
- bajuszos
- szakállas
- szőrös
- széles válla van és izmos bicepszei
- tramplin megy
- rövid haj, öcsifrizura
- hernyótalpas cipő
- mom jeans
- bő, betűrt póló
Nőként válaszolok, belső tulajdonságokat nézve a nagyon gyakori káromkodást tudnám említeni én is. Nyilván itt nem arra gondolok amikor valaki meglepettségében vagy dühében káromkodik, mert ez lehet egy akaratlan reakció is, előfordulhat mindenkivel. De azt nem találom túl nőiesnek ha egy nő minden mondatát egy-egy szitokszóval fejezi be.
Külső tulajdonságokat és megjelenést tekintve kicsit nehezebb a helyzet, mert nem tudnék a testalkaton kívül olyan dolgot mondani ami mindenkire univerzálisan igaz lenne. Testalkatot nézve ha valakinek nagyon széles vállai vannak, esetleg extrém módon ki van gyúrva. Ha kondiban van és izmos az még lehet nőies, itt az aránytalan testépítőkre gondolok, de az férfinál sem előnyös. De ezen kívül nem jut eszembe semmi ami mindenkire igaz lenne. A rövid haj vagy kopaszság valakinél tényleg nem nőies, de én például láttam már olyan nőket akiknek szintén nagyon rövid haja volt, de nőies volt a megjelenésük a testalkatuk és a nőies arcuk miatt. Ugyanez a helyzet a tetoválásokkal is, láttam már olyat akinek kifejezetten jól állt a tetoválás, és nőiesnek gondoltam.
Szerintem minden az összképen múlik, igazából. Emberfüggő hogy kinek mi áll jól, és mitől lesz nőies vagy épp nem nőies.
Milyen az a "buta fej"?
Mellesleg szerintem nem tehet arról, milyen feje, arca van. Azzal született. Persze lehet ápolt, szépen sinkelt, de az alap sajnos adott.
Nos, szerintem, akiből úgy alapból hiányzik a nőies kifinomultság. Lehet rövid hajat vagy bármilyen nadrágot is nagyon nőiesen viselni. Nem ezeken múlik. Nőietlen, akiből hiányzik a nőies kisugárzás. Durva, "darabos", mogorva, rideg. Káromkodik, bagós, piás. Nincs benne semmi kecsesség. Buta. Nem az az aranyosan butuska, hanem valóban sötét, műveletlen...
Külseje hanyag. Zsíros, gondozatlan haj, szétnyúlt ruházat, büdös.
Állandóan beszél, vagy telefonál. Erőszakoskodó, műveletlen, buta.Csak hétköznapi dolgokkal foglalkozik, főzés, vásárlás,spórolás, irigykedés másokra,elégedetlenkedés azzal,ami van.
Igénytelen slampos ruha, még otthon is.Lenőtt haj, műköröm, műhaj, műszempilla, TETKÓ,PIERCING,DOHÁNYZÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!