Mik azok a tulajdonságok, amiktől számotokra egy nő nem nőies?
Figyelt kérdés
Légyszi, a válaszokhoz írjátok oda, hogy milyen neműek vagytok és mely korosztályba tartoztok! Köszi!2022. okt. 14. 22:01
1/22 anonim válasza:
Káromkodik, cigizik, illetve ha fiús a haja meg az öltözködése.
3/22 Metionin válasza:
Szteroidos izmok, erős szőrzet, nagy kéz vastag ujjakkal.
4/22 anonim válasza:
Tetkó. Na annál undorítóbb nincs egy nőn.
5/22 anonim válasza:
Tetkó, piercing, piálás, káromkodás.
6/22 anonim válasza:
Igénytelen önmagára, ocsmányra kondizta magát, előnytelenül öltözködik, piálás, állandan mindenen indok nélkül viháncol, folyamatosan bulizik, nem lehet vele komolyan társalogni a jövőt illetően-ergo: céltalan, költekező.
7/22 anonim válasza:
Haha, bocsanat az off-ert, de a tetovalasos valaszon felnevettem. 😂 Figyelembe veve, hogy am block a tetovalasokat tartja undoritonak, a faszi tuti elhanyna magat, ha latna az enyemet az alkaromon. 😂 Talan kicsit ferfias is, amit magamra varrattam, de ketsegtelenul egyedi es ba' jol nez ki. Amikor pedig nyaron lenge miniruhaban vagyok, felbecsulhetetlen a kontraszt.
(Nem kerek uzenetet, csak le kellett irnom.)
8/22 anonim válasza:
Tetkóra még egy szavazat. (pasiként! 😉) igénytelenseget sugall.
9/22 anonim válasza:
Tök jó lehet amikor egy nőies ruhába öltözött nő karján ott virít egy kibszott nagy pasis tetoválás. Cigányos.
10/22 anonim válasza:
Ápolatlan haj, körmök, buta fej, tetoválás, ez közönséges. Belül pedig sötét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!