Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egy igényes nő?

Milyen egy igényes nő?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 10:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem trágár, max. ha ideges. Értsd: nem kötőszó a bąszd meg, gęci, fąszomba stb.
2022. okt. 9. 14:44
 12/23 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg teljesen mindegy, hogy kinek milyen stílusa van, se a tetoválás, se piercingek ("pírszingek") nem igénytelenek. Attól lesz igényes, hogy ápolt, rendszeresen fürdik, fogat mos, hajat mos, fésülködik, tiszta, illatos, nem gyűrött ruhákat vesz fel. Én még a szőrtelenítést is ide sorolnám, bár ezzel sokan nem értenek egyet.
2022. okt. 10. 02:16
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

Nekem jobban tetszenek az egyszerű nők. Nem kell semmi smink, semmi testékszer, sem műköröm. Csak legyen nőies, hasonlítson a lelkünk.

Az igényesség normális elegáns megjelenés, tisztaság, rendezett élettér és helyes írás és beszéd.

a piercing, tetoválás, műköröm, műszempilla, szétfehérített fogak nem feltétlen jelent igénytelenséget, de azért sokaknál nem esztétikus és a tisztálkodást meg tudja nehezíteni egy ragasztott köröm vagy orrpiercing.

2022. okt. 10. 02:32
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
Mégis hogy nehezítené meg a tisztálkodást egy orrpiercing? Sima orrpc-m, septumom, 2 industrialom, 3-3 sima fülbevalóm, és köldökpiercingem is van. Az ég vilűgon semmiben sem akadályoznak, a tisztálkodásban meg aztán pláne nem.
2022. okt. 10. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

14.

Te vagy az C-3PO?

2022. okt. 10. 17:31
 16/23 anonim ***** válasza:
49%
Fogalmam sincs, hogy az kicsoda/micsoda.
2022. okt. 11. 22:30
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
13 vagyok, nem kell azon megsértődni mert mondtam egy véleményt, mindenkinek más jön be.
2022. okt. 12. 01:36
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Nekem úgy tűnik, hogy te vagy megsértődve. Szíved joga eldönteni, hogy milyen lányok tetszenek neked. Erre nem is reagáltam. Arra a részre reagáltam, amikor konkrétan hülyeséget írtál és valótlanságokat állítottál.
2022. okt. 12. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

Konkrétumokat állítottam, és egyáltalán nem volt hülyeség.

mondok egy példát. Nyelvpiercing. Tudod hogy milyen mértékben képes roncsolni a fogakat? Meglepődnél. te sértődtél meg, most meg sértegetsz. Nyilván magadra ismertél ebben a kérdésben, hidd el nem sértésnek szántam.

2022. okt. 12. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
Mivel sértegetlek? Azzal, hogy piercingesként leírom, hogy amit a piercingekről állítazs, az nem igaz? Nyelvpiercing és fogak. Nem orrpiercing és tisztálkodás. Te orrpiercinget és zisztálkodást írtál, én arra reagáltam, nem a nyelvpiercingre, amiről eddig szó se volt. Arról én is hallottam, hogy roncsolja a fogakat, nincs is nyelvpc-m, így ezt nem tudom se alátámasztani, se cáfolni. Orrpiercingem viszont van, és az hülyeség, hogy gátolna a tisztálkodásban.
2022. okt. 12. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!