A 30-as 40-es nők miért elfogadóbbak a melegekkel, transzokkal?
Úgy értem, egy részük, nyilván nem az összes.
Eléggé látszik rajtam (30as ffi vagyok), míg a férfiak közül van, hogy csúnyán néznek, esetleg beszól, addig a nőknél ez ritka.
Sőt a 30-40 éves közül sokan nagyon kedvesek, bátorítóak (futók, fogorvosok, eladók), vannak, akik barátkozni is akarnak.
Kérdező 10-es!
Butaság. Abszolút normális gondolkodás es életszerű, természetes. Már miért kellene valakinek a szexuális irányultságára figyelnem, az aberrációinak nyílt kifejezését tolerálnom, sőt befogadnom?!
Engem az érdekel, hogy művelt, korrekt, ápolt munkatárs, ismerős, szomszéd stb. A többi a házon belüli ügye.
Mire föl provokálna?! Kit érdekel? Ami egy emberből normális, azt elfogadom. Ami természetellenes, azt nem, de ha nem tolakszik a szférámba, az aurámba, akkor nem foglalkozom vele.
Azzal foglalkozom, ami benne érték: jól dolgozik, tehetséges, művelt, ért a szakmájához, remek művész, szakács, stb.
A többi nem rám tartozik. Ne terheljen vele.
Csak azokkal szemben akik férfiból nők lettek, a fordított esetet ők se szeretik annyira, max a lezbikusok. Ahogy eddig én láttam.
Amúgy tipikusan azért, amiért meleg "barinőt" választanak, azonos a téma, de nem kell titkon versengeni egy nővel, aki talán, szebb, okosabb, kelendőbb a férfiaknál mint ő.
12:
akkor lehet, hogy attól tartanak, hogy FTM férfi rájuk hajt, vagy nem tudom.
Azért mert sokféle emberrel már találkoztak és van némi emberismeretük és annyi eszük hogy nem a nemi identitása alapján kell megítélni egy embert hanem a viselkedése alapján.Ha neki nem árt a melegségével vagy transzgenderségével akkor miért kellene útálni?Megértés is kéne hogy szoruljon pár emberkébe és nem az ítélkezés mert az a legkönnyebb és persze mindenki ha magával foglalkozna akkor jobb lenne a világ.
36/N
Azért, mert a nők összességében elfogadóbbak, empatikusabbak, és ők nem tartanak attól, mint a férfiak, akik meg vannak róla győződve, hogy akkora főnyeremények, hogy minden meleg rájuk akar mászni.
Ettől függetlenül a magyarok többsége beszűkült és borzasztóan egyszerű ember, így a többség nem fogadja el.
Igaz, még normális „ellenérvet” sosem hallottam, a „természetellenes” és hasonló beböfögéseken kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!