Az miért van, hogy az idősebbek elfogadóbbak a túlsúllyal szemben?
Figyelt kérdés
A fiatalabbak/gyerekek gyakran nem barátkoznak ilyen adottságokkal rendelkező emberekkel. Gyakran csúfolják, kiközösítik őket (sajat tapasztalat) De idősebbeknél baráti társaságban látsz minden embertípust.2022. jún. 6. 17:21
1/8 A kérdező kommentje:
Tudom, lehetnek az idősebbek között is ilyenek.
2022. jún. 6. 17:21
2/8 Metionin válasza:
Hát, anyám bőven túl van az ötvenen de egész gyerekkorában csúfolták a túlsúlya miatt. A gyerekek minden korban tudnak látványosan gyökerek lenni, bármilyen indokkal csúfolják egymást. Idősebben meg jobb esetben kinövik a kiközösítősdit.
3/8 anonim válasza:
Többségük érett annyira, hogy ezért ne szekáljon másokat. Gyerekkoromban jobban szerettem ezért a felnőtteket.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz. Engem gyerekkoromban a tanáraim is bántottak a külsőm miatt (pl. mikor az osztálytársaim bántottak akkor csak annyit mondtak, hogy “de hiszen igazuk van, tényleg úgy nézel ki mint egy disznó”, méregettek és nézegették melyik testrészem mekkora és ezen sápítoztak mindenki előtt, volt aki hegyomlásnak hívott, vagy a ballagáskor leghátulra kellett állnom egyedül mert “ezt nem kellene mutogatni” stb.). A nagynéném és a nagymamám a mai napig tesz olyan megjegyzéseket, hogy szerintük híztam, fú mennyivel nehezebb lehetek mint ők, milyen vastag a karom stb. Korombeliekkel is volt rá példa, hogy pl. sorban álltunk a fagyisnál és azt kellett hallgatni, ahogyan a mögöttünk állók azt beszélik, hogy “dagadt és még fagyit zabál”. Olyan is volt, hogy pl. egy társaságban közös képet akartak csinálni, de megvárták míg én elmegyek mert nem akarták, hogy rontsam az összképet. Mindezt úgy, hogy egyébként sosem voltam extrém kövér, mindig próbáltam az alakomhoz öltözködni stb., tehát nem volt semmi “megbotránkoztató” a megjelenésemben.
5/8 anonim válasza:
Mert az öregek nem annyira suttyó kis parasztok, mint a "fiatalok".
6/8 anonim válasza:
Változik az ízlés is, de pl. az első prosztata vizsgálat után már az ember kicsit lejjebb ad az arcából. A 3. után már beszélni is mer róla a többiekkel, amikoris kiderül, h nem ő az egyetlen, aki prosztatamasszázsra jár.
7/8 anonim válasza:
#6 Bocsi az offért, de neked segít? Én egy hónapja járok, a fájdalom csökkent, de a merevedésem nem tért vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!