Miért van az, hogy engem megvernek, csak mert féltékenyek rám?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ez a pár ember nagyon féltékeny volt rám. Az egyiket szerettem is, és úgy vert meg, hogy tisztán szerettem. Azt tudom, hogy ő is féltékeny rám. De azt nem értem, az emberek miért nem tudják kordában tartani az ilyen vágyaikat, hogy megverjenek, miért amikor én sosem bántottam őket még egy rossz szóval se? Mi kell ahhoz, hogy egy ember ilyen legyen?2022. okt. 2. 05:29
12/12 anonim válasza:
Így nehéz segíteni, mert nem tudjuk milyen kapcsolatban állsz az illetővel, de ilyen esetben mindig tegyél feljelentést és szakítsd meg azonnal a kapcsolatot! Ne hagyd magad, mert ezek a gör..ények soha nem fognak értékelni, hiába szereted őket, ők nem tisztelnek, szeretnek téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!