Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek rossz ember...

Szerintetek rossz ember vagyok ha én soha nem egyeznek bele abba, hogy esetleges halálom után a szerveimet felhasználhassák más embernek?

Figyelt kérdés

Sőt én jegyzővel papírt is irattam erről, vég rendelkeztem ha úgy tetszik hogy az én szerveimet nem használhatják fel semmiféle célra! Emiatt gonosz vagyok?

Már a gondolatától is rosszul vagyok hogy feldarabolnak és Mindenféle helyre viszik a szerveimet testrészeimet és talán valami maradék maradványokat temetnek el helyettem vagy égetnek el… Szerintem, én egyetértek azzal a zsidó szokással hogy a zsidókat egyben kell eltemetni, annak ellenére hogy én amúgy nem vagyok zsidó, viszont ebben teljesen egyetértek és támogatom!

2022. okt. 1. 22:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%

Én egyáltalán nem tartalak sem ellenszenvesnek, sem pedig rossz embernek.

Az mindenkinek csak a saját döntése, hogy milyen módon szeretné, hogy eltemessék. Szerencsére ebbe más embereknek nincs beleszólásuk.

Engem például nem érdekel, hogy mit kezdenek majd a szerveimmel a halálom után, vagy hogy felboncolnak-e, de ahhoz ragaszkodom, hogy végül mindenképp hamvasszák majd el a testemet.

2022. okt. 2. 10:03
 22/24 Metionin ***** válasza:
75%

Magánügyed, ettől nem lesz senki jobb vagy rosszabb a többieknél.

Viszont ami a boncolást illeti, ha tisztázatlan a halál oka és/vagy nem végelgyengülésben kórházban hal meg valaki, azt boncolják. Nem kérdeznek meg senkit, ez a szabály. Boncolás során pedig vesznek ki szerveket és azok, amik visszakerülnek, nem feltétlen az eredeti helyükre kerülnek vissza. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a boncolást végzők tiszteletlenek a holtakkal, szegényeknek olyankor már nem számít, hogy végül fel lett-e nyitva a testük vagy nem. Ennyi erővel néhány temetkezési eljárást is bírálni lehetne, amit arra használnak, hogy az elhunytat a lehető legjobban kinéző formában ravatalozzák fel, vagy akár a balzsamozást, egyéb tartósítási módszereket. Hamvasztásnál pedig a szervek nem képezik a hamvak részét, mert szinte elpárolognak a víztartalmuk miatt. Amit hamvak címén kiadnak, azok a csontok hamvai, szóval ilyen szempontból irreleváns, hogy a testben mennyi szerv volt még meg, amikor hamvasztották.

2022. okt. 2. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem ezért vagy rossz ember, bár jónak sem mondanálak!

Hanem mert kérdeztél és ellentmondást nem tűrően, mindenit lepontoztál, aki próbált meggyőzni, hogy miért nem számít már a halálod után semmi és még segíthetsz is valakin, akiben tovább élhetsz. Miközben naponta imába foglalja a neved.

Ez rávilágít az agresszív, unintelligens személyiségedre, ami kifejezetten undorító.

2022. okt. 2. 14:32
 24/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy rossz ember. Bár halálod után neked nem fog már hiányozni, hidd el.
2022. okt. 11. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!