Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek rossz ember...

Szerintetek rossz ember vagyok ha én soha nem egyeznek bele abba, hogy esetleges halálom után a szerveimet felhasználhassák más embernek?

Figyelt kérdés

Sőt én jegyzővel papírt is irattam erről, vég rendelkeztem ha úgy tetszik hogy az én szerveimet nem használhatják fel semmiféle célra! Emiatt gonosz vagyok?

Már a gondolatától is rosszul vagyok hogy feldarabolnak és Mindenféle helyre viszik a szerveimet testrészeimet és talán valami maradék maradványokat temetnek el helyettem vagy égetnek el… Szerintem, én egyetértek azzal a zsidó szokással hogy a zsidókat egyben kell eltemetni, annak ellenére hogy én amúgy nem vagyok zsidó, viszont ebben teljesen egyetértek és támogatom!

2022. okt. 1. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy a 9. Írja
2022. okt. 1. 22:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Egészségügyi dolgozóként a kórházi takarítót, vagy az ápolót érted? Egyébként ha rendelkezel hogy megtiltod a boncolás nem boncolgatnak fel! Azt nem tudom, hogy bűnügy esetén ez felülírható e, de hogy más esetben biztos az 100 %! Csak egy esetet hozok például, a déd nagymamám meghalt, és fel akarták boncolni mert Érdekes körülmények között halt meg egy idősek otthonában, valószínűleg igazából az ápoló tehetett róla mert túladagolhatta a gyógyszerét! Na most megkérdezték a nagymamámat, hogy engedélyezi a boncolást és ő megtiltotta azt! Nem boncolták föl! Tehát amit állítasz az egy baromság!
2022. okt. 1. 22:34
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Én nem bánom ha halálom után megmentenek valakit,valakiket a szerveimmel.

De nem bánom ha az én életemet megmentik más szervével!

Ja azt is foglald bele a szerződésedbe, hogy nem menthetnek meg téged mások szervével!

Szerintem így igazságos!

2022. okt. 1. 22:38
 14/24 anonim ***** válasza:
44%
Persze, a dédnagymama véletlenül sem azért halt meg, mert öreg volt mint az országút, hanem mert túladagolták. És csak a nagymama akadályozta a bűncselekmény kiderítését. Okés, veled értelmetlen minden párbeszéd. Remélem, felboncolnak majd.
2022. okt. 1. 23:03
 15/24 anonim ***** válasza:
31%
Hat figyi. En mar csak azert is szeretnem, hogy inkabb feldaraboljanak (vagy - ami meg jobb - elhamvasszanak), mert az egyik legnagyobb felelmem, hogy felebredek a koporsoban.
2022. okt. 1. 23:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Tizen négyes! Te ritka egy Debil vagy, már ne is haragudj! Az orvos javasolta, hogy boncolás legyen, hogy megtudja állapítani, hogy pontosan miért halt meg, de mivel a nagymamám megtiltotta, nem járult hozzá, így nem lett belőle boncolás! Ez tény és megtörtént, akármennyire nem tetszik neked! Javaslom, hogy egy picit jobban nézz utána mihez van jogod és mihez nem mielőtt kórházi takarító vagy valami ápolóként elkezded osztani az észt arról amihez nem értesz, és megkérlek, hogy az egészségügyi tanácsaidat is tartsd meg magadnak, persze most itt nem jött elő ilyen, de tudom, hogy nagyon nagyon szeretitek játszani az agyatokat, jól megaszmondani a tutit, Mindenféle orvosi képesítés nélkül… Engem biztos nem fognak felboncolni, mivel rendelkeztem róla, de hát te már csak jobban tudod, Hisz amellett hogy kórházi takarító vagy, még jogász is…
2022. okt. 1. 23:30
 17/24 anonim ***** válasza:
38%
Alapból azt mondtam volna, hogy igen, egy kicsit tényleg genyóság, de hát a te dolgod. De a válaszaidat olvasva rájöttem, konkrétan az egyik leghulladékabb ember vagy, akit valaha láttam.
2022. okt. 1. 23:43
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Gondolom vért sem adsz.(?)

Majd abba a “jegyzői papírba”

azt is írasd bele, hogy más vérét sem fogadod el, még ha az életed is függ tőle!

2022. okt. 2. 00:01
 19/24 anonim ***** válasza:
44%

Gondolom más lenne a véleményed ha neked vagy egy közeli hozzátartozódnak szervátültetésre lenne szüksége az életbenmatadáshoz.

Nem tartalak ezért rossz embernek. Csak az sajnálom hogy a magyar egészségügyi jog az ilyen embereknek is adhat idegen emberekből kivett szerveket. Az lenne az igazságos, hogy ha te megtiltod a szerveid felhasználhatóságát akkor te se kaphass szervdonortól életmentő testrészeket.

2022. okt. 2. 08:34
 20/24 anonim ***** válasza:
39%
Igazából a szervátültetés egy dolog, de ahogy itt írsz válaszokat az alapján igen, ritka ellenszenves vagy.
2022. okt. 2. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!