Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Intorvertáltak nektek rosszul...

Intorvertáltak nektek rosszul esik mikor lecsöndeseznek egy társaságban?

Figyelt kérdés
Vagy megkérdezik miért vagy olyan csöndes?
2022. okt. 1. 10:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokszor elég zavaró.
2022. okt. 1. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem mondták, de ha most egy társaságban ha nem tudok valamihez hozzászólni mert nem értek hozzá vagy ha csak a társaság élte át, nem fogok hülyeségeket beszélni, inkább hallgatom amit mondanak.
2022. okt. 1. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Meg is szoktam már, és nem is találok benne semmi bántót. De olyan volt már, hogy kedvesen mosolyogva közöltem az illetővel, hogy minél jobban kedvelem az engem körülvevő embereket, annál többet beszélek 😉
2022. okt. 1. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert nem akarok hozzászólni. Ha akarnék, csak gátlásos lennék, akkor zavarna, mert tulajdonképpen egy fogyatékosságomra hívják fel a figyelmem. De nem akarok, szeretek én a csöndes lenni a csapatban, aki ritkán szólal meg, de akkor jókat mond.
2022. okt. 1. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem azt hogy minek hiányzik vkinek hogy en beszeljek vagy aktivkodjak ott ahol ehhez nincs kedvem.

Soha nem ertettem feleslegesen minrk kéne beszelni, mi ertelme van a formularis csevejeknek is.

Aztan rajottem olyanok mondják hogy mondj te is vmit ne légy csondes akik épp kifogytak a mondandojukbol es nem tudnak semmit ezaltal frusztraltak es át dobják rám.

2022. okt. 1. 12:56
 16/21 anonim ***** válasza:

*Ezek a small talk is pl.

Én nem szoktam kivenni a részem ezekbol sem.

2022. okt. 1. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem. Nem mondom ki, de ha olyan beszélgetéseket generálnának, amik érdekelnek, akkor aktívabb lennék. Az ilyen tipikus pletyka-kibeszélés-értelmetlen témák-ki hogy néz ki-stb. dolgokról nem tudok hablatyolni egy órát. Ez van.
2022. okt. 1. 15:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Az introvertáltak beszélgetése gondolatok, vélemények, információk cseréje, az extrovertáltaké meg ventillálás a megfelelő véleményvezérek irányába. Én igyekszem megmaradni a hozzám hasonlók körében, és ott még sose ért ilyen beszólás, amit, igen, bunkóságnak tartok amúgy.
2022. okt. 2. 00:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, nekem is legtöbbször ez rosszul szokott esni, mert tudom, hogy ezt azért kérdezik, mert zavarja őket, vagy mert kilógok a sorból és furcsállják. De egyszerűen én sem szeretek feleslegesen beszélni, nekem idő kell, hogy valakit annyira megkedveljek és bízzak benne, hogy tényleg bármiről elbeszélgessek. De a felesleges csevejeket én sem szeretem, pláne a pletykálást nem. Engem például az zavar, ha valaki megállás nélkül beszél a semmiről, de érdekes, hogy azért meg általában nem szólnak.
2022. okt. 2. 07:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nyáron voltam olyan sznob társaságban, ahol azt beszélte a társaság, hogy ki milyen bmw-t vesz, ki hányszor megy az évben nyaralni és hova. Ez engem undorított. Úgy vélem intelligens ember nem kérkedik azzal amije van. A gyomrom forgott a dumájuktól, így nem szóltam semmit inkább, mert ha megszólaltam volna, abból nagy oltogatás lett volna részemről. 12-es voltam.
2022. okt. 2. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!