11/15 anonim válasza:
Én sose voltam az és nem is leszek. Minden ember viselkedésének oka van, nem azért olyan sok nép, mert rossz hanem mert egy bizonyos viselkedési normában nőtt fel, amin már így jó sok év távlatából nem tud változtatni!!
12/15 anonim válasza:
Az én előítéleteim tapasztalaton alapulnak.
13/15 anonim válasza:
Mert csak negatív tapasztalataim vannak az adott emberfajtával.
Nem láttam még tisztességes, dolgozó C-t aki nem lop a munkahelyéről.
Nem találkoztam még olyan keltetőgéppel (3+gyerekes anya) aki nem képzeli világ megteremtő atyaúristennek magát.
Diákmunkások csak létszámnövelést jelentenek, munkát nem végeznek, de több pénzt kapnak a semmire mint a tényleges dolgozók. Persze fontosabbnak is érzik magukat, lenézik a dolgozót.
Stb stb
14/15 anonim válasza:
Ha valaki lenézi saját magát akkor én miért ne tehetném? Aki meg tartja magát valamire nem alacsonyodik le odáig, hogy bármilyen rossz szokásnak a függője legyen és hagyja elhatalmasodni maga felett.
15/15 anonim válasza:
Szégyen az előítélet, de hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!