Nagyon előítéletes vagyok, ha azok után általában nem tudok valakit túl komolyan venni, miután elkezdenek rezgésekről és energiákról beszélni, de ezoterikus értelemben?
Sőt, a kedvencem mikor a fizikai rezgéseket még bele is keverik az ezoterikus rezgésekbe. Gondolok itt ilyenekre pl mikor kollega azt ecseteli, hogy ilyen meg olyan zenéket hallgatva gyógyítja magát mert abban olyan rezgések vannak.
Meg jönnek ilyenkkel, hogy éjszakára kikapcsolják a wifit mert az is bezavar.
Ez nem előítéletesség. Ha azt mondanád, hogy na az az ember vöröshajú, akkor tuti ezo mániás, akkor az az lenne.
Én akkor vagyok ki valakitől ha ajnározza a coachokat meg trénereket. Instant debilnek gondolom az illetőt.
Én diplomásokat, orvosokat is ismerek, akik ilyeneket mondanak civilben, esetleg jósokhoz járnak.
Szerintem ezek az emberek nem ártanak senkinek, higgyenek abban, ami elviselhetőbbé teszi az életet számukra.A vallásosoknál nem rosszabbak.
"Meg jönnek ilyenkkel, hogy éjszakára kikapcsolják a wifit mert az is bezavar."
Te tudod hogyan működik a wifi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!