Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon előítéletes vagyok, ha...

Nagyon előítéletes vagyok, ha azok után általában nem tudok valakit túl komolyan venni, miután elkezdenek rezgésekről és energiákról beszélni, de ezoterikus értelemben?

Figyelt kérdés

Sőt, a kedvencem mikor a fizikai rezgéseket még bele is keverik az ezoterikus rezgésekbe. Gondolok itt ilyenekre pl mikor kollega azt ecseteli, hogy ilyen meg olyan zenéket hallgatva gyógyítja magát mert abban olyan rezgések vannak.

Meg jönnek ilyenkkel, hogy éjszakára kikapcsolják a wifit mert az is bezavar.

2022. jan. 31. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rossz tapasztalatom van az ezotériásokkal. Először még körvonalakban érdekelt is, hogy miben hisznek, aztán rájöttem, hogy szimplán agymosottak...

Találkoztam egy napfényevővel és egy karma-asztrológussal, akik nagyon rámenősen mondták a magukét, és mondjuk ki: lenézőek voltak a nem-ezotériásokkal szemben.

2022. febr. 21. 07:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a benyomásom, hogy ezotériások vannak olyan kétszínűek és elvakultak, mint a keresztény szektások, mindössze annyi a különbség, hogy mások a dogmáik
2022. febr. 21. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!