Mi bajuk van azoknak, akik ezoterikus kezelésre járnak?
Sokszor jobban lehet hinni a gyógyszerek nélküli,orvosok nélküli megoldásokban.AZ,hogy hisz valaki egy ilyen ezoterikus kezelés hatásosságában,az már önmaga hatásos tud lenni.Igen amúgy,lelki sérüléseik vannak,vagy pedig valamilyen érzést,régi traumát akarnak előhozni önmagukból,aztán meg valahogy feldolgozni..stb.Ilyenek miatt mennek ezoterikus kezelésekre.
De én hogyismondjam,kételkedek a kezelésekben.Viszont a gyógyulásba vetett hit nem az utolsó,ráadásul a kezelők pozitív dolgoat mondanak az ún.páciensüknek,hogy higyjenek a gyógyulásban,hogy akarjanak gyógyulni és ehhez hasonlók.
Az orvosok meg mit mondanak vagy sugallnak?"MEGHALSZ,k****g,ha nem veszel újabb gyógyszert!",és ez az a hatás lehet az,amikor a beteg ténylegesen minden reményét elveszti.
De az egész ellentét hatására én azt mondom,hogyha valaki beteg akkor érdemes orvoshoz is fordulni,és ha egyik orvos sem tudott segíteni,akkor pedig menjen ezoterikus kezelésre..vagy pedig közben is mehet.Sőt,én javasolni merem azt is,hogy a lelki sérülésekkel menjen ezoterikus kezelésre.Itt plusz optimista nézeteket hallhat!Itt nem fogják lehúzni annyira,mint a pszichiátrián.Nem vagyok szcientológus,de azok a gyógyszerek tényleg csak romboló hatásúak.Nem hallottam még(!) olyan esetről,aki igazán meggyógyult volna a gyógyszerektől lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!