Pasik ti szeretitek ha megölel egy csaj, úgy random?
Figyelt kérdés
(Csinosabb csaj) Hogyan viszonyultok hozzá?2022. szept. 30. 11:04
11/19 anonim válasza:
Ismerőstől nem gond, de idegent nem engedek magamhoz annyira közel.
12/19 anonim válasza:
11:
Erről eszembe jutott:
Egyszer volt sógornőm piásan meg akart erőszakolni (férfi vagyok, szűz 😆).
Nem emlékszem rá, de azt mondták bent aludtam a szobámban, ő meg bejött és rám mászott.
Azt mondták másnap, hogy nem löktem el magamtól, hanem meg akartam ... , de szerencsére unokatesóm kivitte.
Érdekes volt mások szájából visszahallani, hogy mit akartam én csinálni, égett a pofám rendesen 😂
13/19 A kérdező kommentje:
#12 Hány éves voltál? Mindketten részegek voltatok? 😀
2022. szept. 30. 13:01
14/19 anonim válasza:
Idegent nem olelem meg, furcsalnek ha egy idegen csaj meg akar olelni.
Ismerossel siman
15/19 anonim válasza:
Kb. 21 körül.
A csaj tudatában volt a tettének, nem volt annyira piás. Megvárta, amikor nem volt az előtérben senki, ahol volt a házibuli, és belopózott a szobámba.
Rossz volt a bátyám szemébe nézni másnap 😆
Nem haragudott rám, elzavarta onnan másnap el is költözött
16/19 anonim válasza:
Szerettem régen, de idejet se tudom mikor olelt meg lány. Jol esne most is
18/19 anonim válasza:
Ritka az ilyen, nem szoktak, mert tudják, hogy nem szeretem a testi kapcsolatot. Van azért 1-1 személy, aki "letámadva" mégis megteszi.
19/19 anonim válasza:
16-os válaszát át tudom érezni, rég volt ilyen de jól esne. Lehet még ismeretlentől is, közben figyelve a zsebeimre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!