Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a youtuber-ről, ti is arra gondoltok vele kapcsolatban amire én?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/channel/UCBzmfGcbdOOnekLpgZgWQ1Q

Erről a felhasználóról lenne szó. Én szerintem egy kicsikét nagyképű hiszen minden videója az ő tökéletesen kigyúrt testéről szól és ezt felhasználva csábítgatja el a nőket különböző szituációkban. Igaz hogy az ilyenfajta videók megjátszottak, de lehetnének akár a mostani társadalom görbetükre is. Ezt úgy értem hogy 2022-ben legyél minél kigyúrtabb, vékonyabb és magasabb bár utóbbin nem lehet változtatni. Sok fiatal képzeli magáról azt hogy mekkora királyok stb de ilyen teste egyiknek sincs. Én mindenesetre tisztelem ezt az embert de picit nagy az egó és ez sokakra jellemző hogyha jól néznek ki testre vagy jó az arcuk, valamiben ügyesebbek a legtöbb embernél akkor az a bizonyos egó nagyra megtud nőni. Átlagos embernek akinek nincs mindennap ideje konditerembe járni és odafigyelnie magára az vajon tudna így csajozni meg ismerkedni mint ez az ember? Amúgy 100% hogy ez a test jön be a nők 80%-nak nem az átlagos vagy a kissé pocakos, aki pocakos az meg főleg nem kell a kutyának sem! Ti is velem értetek egyet? Ha pedig nem írjátok le a saját véleményeteket.

2022. szept. 25. 16:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy én is edzettem régebben otthon de nem sok fejlődést láttam magamon pedig mindennap csináltam. Konditeremben lenne az igazi de messze lakok nagyon a legközelebbitől és a munkám mellett ami nagyon fárasztó nem hinném hogy egy fárasztóbb nap után lenne bennem erő még ott órákig edzeni. A másik meg hogy nettó 200 000 Ft a fizetésem és még konditeremre is költeni ebben az inflációs helyzetben ennyi pénzből merész vállalkozás lenne!
2022. szept. 26. 07:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Tehát szépen becsomagoltad, hogy hasonló testet, habitust szeretnél, irigy vagy. Az érzés teljesen rendben van. De attól neked még nem lesz jobb. És neki sem rosszabb.
2022. szept. 26. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az izomépítés az nem úgy megy, hogy x kg vagy hájasan és a hájból izom van.

A pasas a videóban rendelkezik valami minimális izommal és 20-22 % testzsírral, ehhez semmiféle extra edzés nem kell.

Egy normál életvitel mellett fenntartható, de kidolgozott izmos test az 10-15% testzsírnál látszik. Ehhez elég egy jó étrend és akár otthoni edzés is. Ennél alacsonyabb testzsírszázalék hosszú távon csak napi több órás edzéssel tartható fent.

A jó hír, hogy amire neked szükséged van az sokkal kevesebbe kerül, mint ahogy szerintem te gondolod.

Első körben szálkásítanod és erőnlétet növelned kellene, akkor is ha soványnak érzed magad. Ehhez kell egy futócipő meg egy futónadrág, amit egy kiárusításon vagy egy olcsóbb boltban 35ezerből max megúszol.( a cipő a fontosabb). Heti 2x 30-45 perc futással kezdj.

Emellé veszel 3 pár súlyzót: 1,5 kgos felcsatolhatót, 5 kgos kézisúlyzót és majd valamikor egy 10 kgos kézisúlyzó párt.

Kaja:

Nem eszel kenyeret és cukrot, hanem lassú felszívódású szénhidrátokat: rizs és zabpehely.

Mindennek felment az ára, de a rizs, hüvelyesek, máj, tojás, zabpehely, csirke, sertéscomb, mirelit zöldség még mindig az alacsonyabb árkategória és jól beleillik fogyókúrás majd később tömegnövelő étrendbe.

És van egy testépítés kategória az oldalon ;)

2022. szept. 26. 10:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a nők többsége egy ilyen viselkedésű pasast pofánvágna.
2022. szept. 26. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!