Mi a véleményetek erről a youtuber-ről, ti is arra gondoltok vele kapcsolatban amire én?
https://www.youtube.com/channel/UCBzmfGcbdOOnekLpgZgWQ1Q
Erről a felhasználóról lenne szó. Én szerintem egy kicsikét nagyképű hiszen minden videója az ő tökéletesen kigyúrt testéről szól és ezt felhasználva csábítgatja el a nőket különböző szituációkban. Igaz hogy az ilyenfajta videók megjátszottak, de lehetnének akár a mostani társadalom görbetükre is. Ezt úgy értem hogy 2022-ben legyél minél kigyúrtabb, vékonyabb és magasabb bár utóbbin nem lehet változtatni. Sok fiatal képzeli magáról azt hogy mekkora királyok stb de ilyen teste egyiknek sincs. Én mindenesetre tisztelem ezt az embert de picit nagy az egó és ez sokakra jellemző hogyha jól néznek ki testre vagy jó az arcuk, valamiben ügyesebbek a legtöbb embernél akkor az a bizonyos egó nagyra megtud nőni. Átlagos embernek akinek nincs mindennap ideje konditerembe járni és odafigyelnie magára az vajon tudna így csajozni meg ismerkedni mint ez az ember? Amúgy 100% hogy ez a test jön be a nők 80%-nak nem az átlagos vagy a kissé pocakos, aki pocakos az meg főleg nem kell a kutyának sem! Ti is velem értetek egyet? Ha pedig nem írjátok le a saját véleményeteket.
1. A youtuberről: ez ugye csak valami vicc volt részedről, hogy tökéletesen kigyúrt test? Egy girnyó, izomtalan embert látok csak. Az arca is csúnya, ez a pasi olyan 10/2 szinten van.
2. "Amúgy 100% hogy ez a test jön be a nők 80%-nak nem az átlagos vagy a kissé pocakos, aki pocakos az meg főleg nem kell a kutyának sem! "
Ha beleszeretek egy pasiba, akinek ilyen teste van, nem zavar természetesen, mivel a test abszolúte irreleváns. De ha lehetne választani, én biztosan egy nagyobb darab, puhosabb, macisabb pasit választanék. Nem szeretem, ha nincs teste egy pasinak, a kigyúrt lufik viszont taszítanak, annál már a vékony is jobb.
Miért kellene véleményt formálnom valakiről, akit nem ismerek?
Ő egy ember, aki él, vannak érzései. Miért nem az érdekel, hogy vajon emögött milyen élet lehet, esetleg hiányzik-e valami az életéből, amit így fejez ki?
Neked hiányzik-e valami, hogy úgy érzed másokkal érdemesebb foglalkozni?
Irigyelsz tőle valamit?
Minden érzés, ami adott pillanatban benned van, helyén való. Adj neki teret.
Mire vagy igazából kiváncsi?
Annyiban értek veled egyet, hogy átlagos embernek nincs ideje konditerembe járni.
Mert az átlagos ember mindennel foglalkozik magán kívül.
Meg akar felelni a főnökének, a családjának, a környezetében lévő embereknek, az internet népé ek, azt figyeli ki mit gondol róla, ha egyáltalán megszólal, vagy cselekszik, mit fognak reagálni az emberek, áh rengeteg mindennel foglalkoznak,kivéve saját magukkal, a saját akaratukkal és érzéseikkel.
Te is inkább 50 fekvőtámaszt csináltál volna, míg ezt a semmit leírod.
Csak a társadalom még kurwa messze van ettől a szinttől. Hogy belekezdjen az önismeretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!