Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lustaság amúgy örökletes dolog?

A lustaság amúgy örökletes dolog?

Figyelt kérdés
Örökletes, vagy magától alakul ki az emberben például ha úgy nevelik, azt látja otthon?

2022. szept. 21. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem örökletes
2022. szept. 21. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Az, volt egy tudományos műsor, ahol mutatták, hogy a lusta embereknek egy enzim kevésbé termelődik az agyában.

nem tehet róla, elvileg nem is baj, igazából normális dolog. Ő ilyen, ez a normális.

2022. szept. 21. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

A szüleim a világ legszorgalmasabb emberei, mindig azt láttam, hogy hajnaltól estig dolgoznak, semmi szünet, ebéd után kb. 5 percre ültek le pihenni és ennyi. Mindig csak pörögnek, pörögnek.

Én ezt nem örököltem. Szerintük én vagyok a világ leglustább embere. De én egyszerűen csak fáradt vagyok mindenhez, sokszor még felkelni is megerőltető. Nem tehetek róla. Biztos vagyok benne, hogy ők sem pörögnének ennyit, ha így éreznék magukat. Tehát rohadtul nem ezt láttam otthon, én mégis "lustán" élek.

2022. szept. 21. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2022. szept. 21. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Inkább minta tud lenni. Ha ezt látom pl.: apámtól, akkor rajtam múlik, hogy rám is rám ragad, vagy sem.
2022. szept. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!