Miért van az, hogy a korosztályom nagyobbra tart egy pics@t miért nem tartanak nagyobbra egy normális embert inkább?
Ha valaki gondolja akkor belinkelem 2 kérdésem amiben a srácról és arról írok amit ezek a lányok tesznek velem.
Illetve felfogok tenni egy másik kérdést mert rosszul fogalmaztam azt is belinkelem majd ha valaki akarja.
Kevésbé vagy szép és az emberek felszínesek! Ennyi!
A világon nem tudsz változtatni!
Egy szép nő aki a szexualitását kihasználja értékesebb a világ számára mint bárki aki az egész életét kemény fizikai munkával tölti Csüggesztő mi?!
Férfi vagyok.
Nálunk az általánosban és gimiben a népszerűbb lányok szebbek voltak és plusz volt, ha megtudott szólalni értelmesen és valamennyire okos is volt. De leginkább nyilván a külső. Ennyi, pont.
Szépséggel nem tudsz mit csinálni, ez genetika. Később jön csak ki az életmód, huszonévesen.
DE!
Némelyik lánnyal gimiből tartottam a kapcsolatot a közelmúltig. Egy kiégett, megkeseredett szorongó lett. Kiélt fejű. 25 évesen. Pszichológushoz jár. Romokban az élete. Sokat beszélgettünk, küzd a múltjával, lelkiismeret-furdalás gyötri (általában ezek a csajok nagyon megbánják később, mert visszagondolva egy hatalmas riherongynak nézi őket a többség). Senki nem maradt mellette. Vége a népszerűségének. Azt hitte élete végéig mindenki körbe fogja ugrálni. Egyébként rendkívül önbizalomhiányos is. Mindig kellettek neki a külső megerősítések.
Én gimiben túlsúlyos voltam. Nagyon keveseket érdekeltem. Most teljesen szálkás, adok magamra es megszoktak nézni a lányok.
Sajnos a világ kurvára bonyolult hely lett…de mindenekelőtt felszínes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!