Rossz ember vagyok? Elítélendő?
Figyelt kérdés
Voltam ma a boltban. Vettem 1 üveg bort, meg egy kis kis chipset estére, barátnőmmel amit elfogyasztunk. Láttam vásárlás közben egy C típusú személyt, aki benyitott, majd hirtelen ellopott 2 db sört, majd távozott fizetés nélkül. Én szóltam az eladónak, hogy nézze vissza a kamerát, mert lopás történt. Vamzernek gondolom azóta magam, nem gondolom jó döntésnek, hogy beköptem. De valójában jól tettem? Ti is megtettétek volna?2022. szept. 20. 18:48
11/12 A kérdező kommentje:
Via market. Tom market volt elvileg az internet alapján. Feldobtam, mert nem szeretem a C tipusúakat. Persze nem kellett volna, had élvezze az életet. De akkor is bennem volt, hogy én fizetek X ezret, ez meg elmegy pár sörrel ingyen. Mondjuk ha arab lett volna, vagy magyar, stb stb nem jelentettem volna. Na meg kicsit be is voltm piázva
2022. szept. 21. 18:24
12/12 Kroms válasza:
A kátrányos helyzetűekért nem kár, bár az is tény, hogy a bűnőrség sem szeret velük foglalkozni, úgyhogy legfeljebb kap majd egy ejnye-bejnét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!