Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítélendő ha így akarom...

Elítélendő ha így akarom felhívni magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés

Van ugye az a jelenség, amikor valaki kárt tesz magában, összezuhan, betegséget szimulál, vagy valami hasonló, és így szeretné felhívni magára a figyelmet. Én ennek Pont az ellenkezőjét tenném: az eredményeimmel szeretném az emberek figyelmét felhívni. Nem reklámoznám hogy miket csinálok, de külsőleg-belsőleg észrevehető változások lennének. A figyelemfelhívás ezen fajtája is elítélendő Szerintetek?

Megvan ennek a maga oka ami személyes, de semmi drámai. Ez is lelki defektusra vagy önbizalomhiányra utalhat?

28/F

2020. máj. 19. 06:20
 1/5 A kérdező kommentje:

Lényegében egy sablonra készülök: "majd én megmutatom!"

Így gázul hangzik mert egy törtető tizenéves álmának hangzik, de tényleg problémát jelentene?

2020. máj. 19. 06:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de nem kell mutogatni semmit. Vsak csináld a dolgod azt kész.
2020. máj. 19. 06:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, pont így gondoltam. Nem reklamozok semmit csak a magam dolgával törődök. Se nyiltan se rejtve nem mutogatnám az eredményeim.

Ez a figyelemfelhívás dolog csak egy mellékes "vágyam" vagy hogy mondjam.

2020. máj. 19. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mit is akarsz? Nem akarod felhívni a figyelmet, de mégis?
2020. máj. 19. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes meg próbálni, hogy eredményeidre és pozitív változására figyeljenek fel, mert az jó dolog ,hogy nem te reklámozod magad hanem mások mondják ez igen ő tudja ez remek ez sokkal többet ér.
2020. máj. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!