Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segítettél már pénzel olyan...

Segítettél már pénzel olyan "embert" akiről csak a legjobbat feltételezted? Azután ő hálából jól hátbaszúrt, vagy csak egyszerűen elfelejtett.

Figyelt kérdés
Én sajnos pórul jártam nem egyszer. Soha többet nem segítek senkinek. Színház az élet, piszok jó színészekkel.
2022. szept. 17. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Volt 1-2-3 ilyen esetem.

2022. szept. 17. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátod kölcsön kér egymillió forintot, két út áll előtted:

1. Nem adsz, és elveszíted a barátodat.

2. Adsz, és elveszíted a pénzedet és a barátodat is.

Nem én találtam ki, de azt gondolom, száz százalékig igaz.

2022. szept. 17. 21:52
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

Én is jártam már pórul nem egyszer. De most emiatt ne legyél köcsög.

Mindig segíts mindenkinek ha tudsz. Persze csak minimálisan ha pénzről van szó. Nem úgy értem, hogy adj neki készpénzt vagy vegyél neki minden hülyeséget.

Az hogy átvernek nekik rossz. A te lelked tiszta marad hisz jót tettél. Az, hogy ők ilyen paraziták már az ő bajuk. Nem tudom mit érezhetnek ezek után de az biztos, hogy nem kellemes. Ha pedig igen akkor már velejéig romlottak.

2022. szept. 17. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor.:(
2022. szept. 17. 21:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. szept. 17. 21:56
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Meg ilyen nem tortent, lehet azert, mert en csak gazdagokat ismerek.
2022. szept. 17. 22:09
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Volt egy pár jelentős eset.

Visszagondolni sem szeretek rájuk, mert csak a hülyeségemet bizonyítja, hogy ugyanannak a falnak képes voltam neki menni vagy 5x.

A másik, amiért nem gondolok bele, mert konkrétan úgy érzem magam, mintha piszkos lennék utána.

De már megkeményedtem, felőlem mindenki, aki nem hozzátartozóm valamilyen formában, a küszöbömön pusztulhat éhen, vagy fagyhat meg, csak kicsi gyerek, vagy valami állat ne legyen bajban.

Nem én tehetek róla, ezt kiharcolták nálam.

2022. szept. 17. 22:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Saját húgom a férjével. Mocskosul átvert és kihasznált. A legdurvább, hogy először kisebb dolgokban, utána egyre durvábban.

Kft-jet átadta nekem "ingyen". Azt hittem a korábbi átverések miatt van lelkiismeret furdalása. Több milliós adótartozást nyomott a nyakamba. Mivel a testvérem, alig tudtam kimászni belőle.

2022. szept. 17. 22:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Volt hogy kert, volt hogy en ajanlottam fel mert mar untam a sajnaltatasat, mindent en fizettem barhol voltunk mert o nem akart, es o hivott mindenhova. Meg se akarta adni a penzt, es amikor vissza kertem azt mondta tok komolyan, "latod milyen jo hogy kolcson kertem most legalabb lett penzed". Buszke volt magara, hogy vissza adta, azt amit kert...Hat egy naiv kislany voltam.

Egy "baratomnak" sem adnek soha tobbe penzt. Tanultam a hibaimbol. Ha nem tetszik, nem kell velem baratkozni. :) kerjen attol, akit nem zavar hogy hulyenek nezik!

2022. szept. 17. 23:15
 10/18 anonim ***** válasza:
27%
En is csak azert ismerek meg gazdag embereket, hogy penzt kerjek toluk ha majd azthiszik hogy nem azert akarok a baratjuk lenni. 3 ev alatt konnyen ossze lehet hozni 100 milliot.
2022. szept. 17. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!