Egy 26 éves férfitől furcsa ha kicsit elsírja magát ha valaki keményebben szól hozzá, mondjuk ha a munkában beszól valamiért valaki?
#21 "Szamomra az ilyen az gyenge."
Egy lelki probléma amit akár gyerekkora óta hordoz magával az ember, nem gyengeség, és nagyon sanszos, hogy a kérdezőnél is valami hasonló dolog okozza ezt.
"Akkor kezeltesse. Nem kell nekem más kezeletlen mentális betegségét természetesnek tartani. Bőgni minden szarért degenerált dolog és nem az én rohadt problémám."
Ki mondta, hogy ne kezeltesse? Amúgy nagyon frusztráltnak tűnsz, neked se ártana egy pszichológus :D
Nincs veled semmi baj, csak érzékeny vagy az emberiség pedig beteg. Azt viszont tudnod kell, hogy az érzelmi megnyilvánulásokat tényleg ajánlott elrejteni a sok sötét miatt. Engem is bánt ha valaki goromba, de csak ott merek én is megnyílni, ahol már jól ismernek. Annyira nem nevezném gyengeségnek, mert akik ezt gúnyra vetették azok már nagyon sokszor leültek az aszfaltra vérző arcukat fogva és visítoztak: "Te nem vagy normális!"
A legérzékenyebb embereknek pld a legelszántabbak, bajban a legbátrabbak és a legsegítőkészebbek, civilizációnknak szintén fontos részei. Tanuld meg semmibe venni az otromba embereket, de sose haragudj rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!