3/16 anonim válasza:
Saját házra vlaó pénz összegyűjtése.
Igazából jó úton haladunk, csak még mindig van vagy 3 év hozzá és addigra már 30 fölött leszek és ez bosszant:D
5/16 anonim válasza:
Barátnő nekem is. De ez lehetetlen küldetés.
6/16 anonim válasza:
Saját ház/lakás ahol meglelhetem a nyugalmam.
7/16 anonim válasza:
Egy betegségből full kigyógyulni, és munkába állni végre. Munkahelyváltást szeretnék, így aktívabb-jobb munkahelykeresés.
8/16 anonim válasza:
Megírni a 2 szakdogámat, amiket már évek óta húzok.
9/16 anonim válasza:
Nem tudok 1 konkrétat írni, mert nagyon közeli is van, de ebben a sorrendben ezek azok:
- 30 éves koromra a lehető legtöbbet kihozni a fizikumomból. Nem akarok úgy megöregedni, hogy meg se próbáltam volna elérni a maximumomat.
- Remote munkát végezni és külföldi valutában kapni a fizetést (vagy költözni külföldre).
- Saját házat venni / építeni.
- Társat találni.
10/16 anonim válasza:
Meggyógyulni. De több év orvosról orvosra járás után ez egyre reménytelenebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!