Miért nem szeretik a tényszerű, tárgyilagos embereket?
Figyelt kérdés
Miért gond az, ha valaki tényszerűen, összefüggésekben, és tágyilagosságban gondolkodik? Azért, mert nehezen manipulálható, vagy miért?2022. szept. 13. 17:02
11/16 A kérdező kommentje:
A 7-es pl nem érti a kérdésemet sem. Szerinte a tárgyilagosság az azonos a mások életébe való beleszólással, holott ég és föld az eltérés.
2022. szept. 13. 17:32
12/16 anonim válasza:
Ugye mert a "bármikor számíthatsz a segítségemre" mégsem azt jelenti, hogy eldobom ami a kezemben van és megyek hozzád. Tehát ha konkrétumra fordul a dolog lehet, hogy nem most azonnal és nem azt tudom adni, amit (szerinted) megígértem. Igazából én csak a jóindulatomról biztosítottalak, de nem lettem a szolgád.
14/16 A kérdező kommentje:
12-es, nem arról van szó,hogy szolgaság! S nem is arról,hogy dobj el mindent azonnal!
2022. szept. 13. 18:01
15/16 A kérdező kommentje:
Nem hangsulyoznám a magyarságot. Mindenhoo vannak ilyen emberek,nem csak a magyarok közt.
2022. szept. 13. 18:02
16/16 anonim válasza:
Mert általában mindenhol az az elvárás, hogy azt kell fújni, amit a helyi gorilla kiböfög magából, és valószínűleg az illető nem ezt fújja a tárgyilagos megállapításaival. Alkalmi helyzetekben meg az emberek éveken át tapasztott kártyavárait omlasztja össze egy-egy jól elhelyezett tárgyilagos megjegyzéssel. Amúgy meg nem biztos, hogy attól, hogy ő tényszerűnek és tárgyilagosnak, összefüggésekben gondolkodónak tartja magát, attól valóban az is. Kimaradhat valami fontos infó, amit nem vett figyelembe, és akkor máris más az ábra. Senki se szereti az ilyen önjelölt okostojásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!