Miért gondolja mindenki, hogy egy kollégista igénytelen is?
A mi koleszunkban 4en laktunk egészen kicsi, 28nm-es szobákban, ahol még asztal sem volt. Asztal helyett ugyanis a párkányhoz szerelt falapokon ettünk.
A szobatársak állandóan lopták a kajáimat és nem hagytak aludni...
Sztereotípia.
Sokszor igaz, de nem mindig. Én pl. rengeteg embertől és inkább srácoktól megkaptam, hogy nem tűnök kolisnak, nem látszik rajtam, hogy kolis vagyok.
Én tisztaságmániás vagyok, inkább elkések az óráimról, de nem hagyom sosem rendezetlenül a szobát. Emiatt is van, hogy sokszor a szobatársam részét is rendbe rakom, mert nem bírom nézni a mocskot. Az ő szemetét is én szoktam levinni, naponta 2x söprök fel, folyton be van kapcsolva az air wick szobaillatosítós cuccli.
Emellett nyilván adok a külsőmre, sok szobában voltam már és senkinél nem láttam annyi sminket meg ruhákat, mint amennyi nálam van.
Egyébként tényleg vannak nagyon undorító emberek, akik képesek a mocsokban is elélni, az egyik csajszi áthívott beszélgetni magához, megkínált chips-sel és leesett az állam, mikor az lepedőjére csak úgy kiöntötte a chipset és onnan kezdte el enni, majd mintha mi sem történt volna belefeküdt a chip maradékokba. Meg hát ilyenek, hogy az egyik csajnál a dohány konkrétan mindig szét volt szórva az ágyában és abban fetrengett, egy másiknál egy vizes palackba hugyozott, ha nem volt kedve kimenni a mosdóba. Egy-két olyan csaj is van, akinek a szobatársa konkrétan egy-két hétig biztosan nem fürdik meg mos hajat és hát fiúkat megszégyenítő szagok szoktak lenni egyik-másik szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!